perjantaina, helmikuuta 29, 2008

Tärkeä asia!!

Oulun seudun nukkekotikerholaiset eli Pikku Rouvat kokoontuvat jälleen!

Seuraava tapaaminen on la 15.3 klo.13-17 Hietasaaressa Heinäsalmikodin puuhalassa (osoite Mustasaarentie 7, 90500 Oulu). Kaikki nukkekotiasioista kiinnostuneet tervetuloa! Ilmoitathan tulostasi Vuokolle osoitteeseen vuokko.a@baanamail.fi. Osallistumismaksu on 5 euroa/kerta. Tapanamme on tuoda tuoda joku lahja tullessa eli periaatteella joka tuo lahjan, saa lahjan. Lahjateemana on ensi kerralla kylpyhuone.

Kerhossa sitten on teemana on punonta (koreja, huonekaluja yms.)

Reippaasti vaan kaikki mukaan :)


Tässäpä tän päivän tuotoksia :) Hyllyköstä toki puuttuu vielä vetimet (millompa minulla olis vetimiä heti laittaa...ei milloinkaan.. :) ). Balsasta on tyystin koko hylly, "lasihyllyt" kaapissa ovat keksilaatikon kannesta muovia. Samaa muovia löytyypi pöydän kannesta, jalat ja muut puuosat ovat grillitikkua ja pöytätabletista purettua tikkua. Ja sitä rrrrautalankaa koristeet :)

Meillä alkaa hiihtoloma (no, jotkut lomailee...toiset ei...) mutta toivottelen mukavaa viikonloppua kaikille :)

torstaina, helmikuuta 28, 2008

Väännelty divaani :)


Aikani kuluksi surffailin netissä ja jossain tuli vastaani tällainen divaani. Oli niin ihana mun mielestäni, että pakko oli kokeilla tehdä nukkekotikokoon samanlainen :)
Divaaniin kuuluu vielä irtopatja tuohon päälle, sitä nyt en enää jaksanut tänään tehdä, heitin vaan tuon kankaan päälle ettei pelkkä pohja pilkota.

tiistaina, helmikuuta 26, 2008

Valoa pimeyteen...




Tässä illalla kyhäsin kasaan vielä "kristallikruunun". Kuvat ovat taas mitä ovat, mutta kai niistä vähän hajulle pääsee mitä se on rouva tällä kertaa kötöstänyt :)
Kristallikruunuun mainio ja selkeä ohje löytyy täältä.

Ikkunoita...ja ovi :)


Isoon huoneeseen (en tiedä mikä huone tää oikein on?!! ) tein oven ja pari ikkunaa verhoineen.
Oven kanssa tuli pikkuinen kämmi...jotenkin mittasin oven liian matalaksi...hoomoilasena sitten toljotin että joo, siinä ovi ja karmit jotka ei passaa heikostikaan yhteen!!
Liimasin sitten tuota filigraania oven yläpuolelle, karmin ja oven väliin, eikä se näytä minusta ihan pahalta :) ja edelleen valhetta vaan, kaikki ovet ja ikkunat...

sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Sunnuntain hommelit


Olen tässä viikonloppuna nyhertänyt vähän kaikenlaista, mutta näkyvin juttu oli taas tapetointia ja lattian laittoa. Tapetit on nettiprinttejä ja lattia on purettua bambutablettia. Lattia tosin täytyy vielä pariin kertaan maalata uudelleen, nyt siinä on vaan pohjamaali. Lattialistat myös puuttuvat vielä, mutta eiköhän se sitten ala olla jo huoneen näköinen :)
Siinäpä sunnuntain hömpöttelyt :)

perjantaina, helmikuuta 22, 2008

Hyvänyön enkeli


Flunssapotilaalle naapuriin lähtee lohdutukseksi tämä Hyvänyön enkeli. Toivottavasti olo paranee pian, A :)

Pakko Hehkuttaa!! :) :)

Tähän asti maltoin olla hiljaa, ja se on multa aika hyvin ;)


Mä pääsen eka kertaa eläissäni nukke ja nukkekotimessuille!!!! JIIIHAAA!!!!


Siis Tampereelle laukkaan kieli vyön alla!! MAHTAVAA!!


Jos näette aikuisen naisen ääneen vollottavan oven suussa puristaen Taru Astikaisen tekemää ihanaa nukkea käpälissään tai vaikka pariakin, se olen minä. Tulkaa moikkaamaan :)

Ja nyt lähden haaveilemaan jonnekin muualle :)

torstaina, helmikuuta 21, 2008

Väkerrystä



Tänään värkkäsin seinäryijyn ja pienen pöytätason peilin alle kamariin. "Ryijyn" tein Sue Heaserin "Curtains"- kirjan ohjeilla. Kuva on paperille tulostettu, liimattu kankaalle ja ripustettu tankoon.

Näin "valokuvassa" ryijy kyllä näyttää siltä mitä se onkin, palalta paperia seinällä, mutta oikeasti on ihan kivan näköinen eikä niin paperinen. Pöytätaso on pala balsaa, koristeltuna rautalanka vääntelyin :) Just sopivan kokoinen hiusharjalle ja parfyymipullolle :)

keskiviikkona, helmikuuta 20, 2008

Illan köllykkätä :)


Pimeää alkaa olla jo Nummien Talon vieraskamarissakin, mutta pääasiahan tässä nyt on se, että kautta historian ensimmäinen ikkuna on saatu Taloon!! :) ja vieläpä verhoineen päivineen...
Samanlaiset repaleet löytyy myös täältä .
Ajattelin kyhäistä kukkalaudankin tuohon, mutta katsotaan miten mielenkiintoa riittää.
Ikkunahan on aivan täyttä feikkiä, netistä printattu kuva ja siihen pari listanpätkää ja verho päälle. Ja täydestä menee...ainakin Nummien Talon porukka luurailee ahkerasti ;)
Kauan hain netistä oikeanlaista kuvaa...maisemahan pitäisi olla kolmannen kerroksen ikkunasta...nummilla...eli pilviä voi näkyä...vähän ehkä puitakin kaukana...ja näin. Ja sitten valitaan hieno kuva Irlannin nummilta ja tosiaan peitetään koko komeus verholla. Näin meikä hommat hoitaa :)

sunnuntaina, helmikuuta 17, 2008

Mikäköhän siinä on...

...etten helsveedu sentään saa liitettyä Villa Ardeithin bloginappia tänne?

Vaikka millä konstilla olen yrittännä, eikä muuta kuin rasti vaan näkyy...Koodin osaan kohta ulkoa, niin monta kertaa olen sen viimisen kolmen tunnin aikana paukuttanut...notta kupoliin ottanee...ärrgghhh!!

Edit. maanantaina

joo...ei ole ihan kätevää liittää tänne minun taidoillani noita bloginappeja...mutta sekin auttaisi että erottaisi kirjaimen l ja numeron 1 toisistaan...

Sunnuntain Tilda-hommelit



Sydänessupuputytteli on jo kauan ruikuttanut itselleen kaveria. Etanat kun ovat niin hitaita liikkeissään, että johan siihen kypsyy kuka tahansa kenellä on vauhtikäpälät.

Tänään sitten putkahti Velikullan syövereistä aika siistin näköinen pystykorvakundipupu. Kuulemma liian mellit vaatteet, mutta kelpaa kaveriksi Sydänessupuputyttelille. Samaan syssyyn Velikulta hurautti Hanoihannahanhen, joka tykkää tunkea nokkansa joka paikkaan...

Tämmöistä tänään, sunnuntaina :)

lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Tapiseerausta vaihteeksi


Eilisiltana sain kipinän yhden huoneen tapiseeraukseen. Jotenkin vaan on tosi hankalaa saada kuvattua oikeitä värisävyjä...vaikka minkälaisia valoja kokeilin...tän kummempaa en aikaan saanut. Yläosa tapettia on netistä printattua ja alaosa on oikeaa tapettia. Lattiaan käytin myös tapettia, joka näyttää aivan muovimatolta. Valeovi portaikkoon on myös eilisillan hengentuote, ihan vaan balsasta kyhätty ja erinäisillä litkuilla sivelty näyttämään kulahtaneelta.
Huonekalut olen tehnyt jo syksyllä aiemmin, lampun rutaisin kasaan ihan äsken, kun piti nyt vaan lamppu kattoon saada. Mehujuomapullon korkkiin liimasin pitsiä ja siinä olla möllöttää. Ihan kivalta näyttää näin livenä, kuvassa tietenkin ihan tökkö esitys. Paljon pitää vielä juttuja lisäillä, pitipähän vaan tulla kehumaan, että olempahan tapetoinut :)

torstaina, helmikuuta 14, 2008

Pieni läksiäislahja


Huomenna 15.2 on erään hoitolapsukaiseni viimeinen hoitopäivä. Tytteli saa jäädä pitkälle lomalle nautiskelemaan keväästä ja kesästä. Tahdoin muistaa tätä pientä tyttöstä pienellä läksiäislahjalla, ja kuinka ollakkaan...Tilda-etana on juuri omiaan siihen!!

V:lle Mukavia lomakuukausia toivotellen Auliina-amma :)


Hyvää Ystävänpäivää



Tässä taannoin sain Maaritilta tarvikelähetyksen, jonka mukana tuli kuvan kirje...Voi että teki tiukkaa etten hetimiten revi kirjekuorta auki ja kurki!!! Kuoressa kun oli ettei sitä saisi avata ennenkuin tänään!!!

Viimeinkin koitti tämä maaginen ystävienpäivä, milloin kuoren saisi avata. Ihania yllätyksiä sieltä löytyikin: ruukkukukka, papiljottipussi ja nahkalompakko täynnä rahaa!!!

Nummien Talon budjetti parani kummasti tän avustuksen myötä, joten jotain uutta kalustetta saattaa lähiaikoina näkyä, samoin naisten hiukset ovat ojennuksessa! Toivottavasti pakkaskyydin seurauksena kukkaparka ei paleltunut... :)

keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

Uusi enkeli


Tällainen enkeli roikuskelee tätä nykyä keittiössämme. Tykkää roikkumisesta ja lentämisestä, ja kommentoi mulle ikkunasta näkymiä ja varsinkin naapureita ;) Olenkohan taas juonut liikaa kaffetta?


Kovasti pitää opetella tätä uutta kotia...mitenköhän tänne saa kategoriat? Ja sivupohjallekin voisi tehdä jotain...kun vaan osaisi. Tässäpä se nuoruus kuluu kun opettelee... :)

Uusi blogikoti

Vaihtelu virkistää, sanoi kissa, kun mummolla pöytää pyyhki. Sama pätee minuun, joten tästä lähin Villa Ardeithin ja Nummien Talon rakentumista seuraillaan tässä osoitteessa.
Samoin täällä aion esitellä myös muitakin käsitöitäni, tosin ne muut käsityöt ovat tällä hetkellä Tildaa, Tildaa ja Tildaa. Voi olla että joskus muistan virkatakin jotain... ;)