lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Tapiseerausta vaihteeksi


Eilisiltana sain kipinän yhden huoneen tapiseeraukseen. Jotenkin vaan on tosi hankalaa saada kuvattua oikeitä värisävyjä...vaikka minkälaisia valoja kokeilin...tän kummempaa en aikaan saanut. Yläosa tapettia on netistä printattua ja alaosa on oikeaa tapettia. Lattiaan käytin myös tapettia, joka näyttää aivan muovimatolta. Valeovi portaikkoon on myös eilisillan hengentuote, ihan vaan balsasta kyhätty ja erinäisillä litkuilla sivelty näyttämään kulahtaneelta.
Huonekalut olen tehnyt jo syksyllä aiemmin, lampun rutaisin kasaan ihan äsken, kun piti nyt vaan lamppu kattoon saada. Mehujuomapullon korkkiin liimasin pitsiä ja siinä olla möllöttää. Ihan kivalta näyttää näin livenä, kuvassa tietenkin ihan tökkö esitys. Paljon pitää vielä juttuja lisäillä, pitipähän vaan tulla kehumaan, että olempahan tapetoinut :)

7 kommenttia:

Blue kirjoitti...

Hei Auliina,
Katselin sitä nojatuolinappia ja muistelin, että tein uuden. En kuitenkaan löytänyt sitä mistään nappinäyttelystäni vaan oli kaksi nojatuolinappia.

Niin tai näin niin kyllä sen napin tälle sivulle saa kun vaihtaa koodiin tämän sivun osoitteen.

Jos tämä toinen nappi on ihan omaa mielikuvistutani, niin kerro. Voisitko laittaa sen napin tänne jonnekin näytille ja tulla kertomaan että se on täällä. Kopion sen ja laitan uuden koodin jos haluat.
Ystävällisin terveisin
Blue

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää! Huone on tosi viihtyisä ja rauhallinen.
t: Marvilian Marita

Lissu kirjoitti...

Ihanan tunnelmallista!

sirpa kirjoitti...

Hienolta näyttää minunkin mielestä! Kaunis kaappi!

Anonyymi kirjoitti...

Nappi on valmis.

Blue kirjoitti...

Ei anonyymi vaan Blue

Anonyymi kirjoitti...

Sillälailla! Hienolta näyttää...
(Hetkonen, minkähän osotteeni pistäsin linkiksi tohon alle?!? En laita mitään, tiedät kyllä kuka oon
;)
t. Vuokko