tiistaina, kesäkuuta 17, 2008

Lämmikkeeksi...

...voi myös käyttää neuletakkia. Tämä takki vaan oli jäädä tekemättä aloitussilmukoiden jälkeen kun ohje oli aivan täysin päin seiniä. Ohjeen löysin DollsHouse&Miniature scene- lehdestä ja ajattelin että tuossapas kiva...voi juutas kun se ohje vastusti. Tässä se ny kuitenki on!Tuosta neuleen väristä vaan...tulee mieleen ne mummon lohenpunaiset... :D

7 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Olet kyllä uskomaton taituri!

wiiks kirjoitti...

Uskomaton!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, ihana, miten tuollainen on mahdollista tehdä! Upea myös tuo "sairaalasänky"! Taiju /Villa Madlena

Aino kirjoitti...

Tosi upea neule!

Minkä kokoisilla puikoilla neuloit? Itsekin tykkään kovasti neulomisesta, ja vaikken tuollaisiin taidonnäytteisiin pystykään vielä, niin mieli tekisi kehittyä. Hankintalistalla olisi siis ohuemmat puikot. Olisin siis kiitollinen vinkistä, minkä paksuiset kannattaisi hankkia.

Auliina kirjoitti...

Kiitos kaikille :) Tämä kehuminen kyllä lämmittää mieltä ja kannustaa jatkamaan :)
Aino: Puikot ovat kokoa 0.8, Doloresista olen puikot tilannut :)

Lotte kirjoitti...

Apua, mä pyörryn... oikeesti. Aivan järkyttävän kaunis! Mulle ei kyllä kovakaan harjoittelu toisi tuollaisia taitoja :(

Aino kirjoitti...

Kiitos nopeasta vastauksesta!

Katselinkin tässä juuri himoiten puikkoja ja koukkuja Doloreksessa. Mietin, että tilaisin alkuun 0.8 tai 0.7 puikot, minulla kun on tavalliset 1.5 sukkapuikot ja niilläkin saa jo aika pientä kun on napakka käsiala. Pyöröneuleeseen tarvitsee kuitenkin ainakin kaksi paria, joten mieluummin tilaan samaa paksuutta useammat.

Tämä vahvistaa käsitystäni, että 0.8 puikoilla tosiaan saa noin käsittämättömän pientä neuletta aikaiseksi. Ja sitten vain tilaamaan puikkoja että pääsee treenaamaan... ;)