tiistaina, heinäkuuta 15, 2008

Tervetuloa silsaamaan...eiku salsaamaan...eiku Tildaamaan :)

No joo, otsikko on taas sieltä minne aurinko ei paista....eipä tuo ryökäle ole liiemmin kyllä hehkunut muutenkaan :(

Vaan eipä hätää. Heitetään tenavat kartanolle vesisateeseen räpiköimään (ihan varmasti näin jo kuopuksen varpaidenvälissä räpylännahkasuikaleen alkua!!) ja istahdetaan ompelukoneen ääreen. Vastaillaan kaikille kysyjille jotain puutaheinää (äitiii, millon on ruoka? No justhan mä sanoin ettei koira tykkää kun sitä harjataan vastakarvaan! juu juu mut se ruoka??!! Ei, ette saa viedä koiraa ulos punkkaan uimaan!!...)
Levitellään kaikki kankaat ja tilkut pitkin pöytiä olohuonetta myöten, saadaan kirjontalangat solmuun ja oi tätä askartelun ja ompelemisen riemua, kun mitään et loppujen lopuksi löydä.

Kaiken kaaosmaisen toiminnan tuloksena pöydällä kököttää neljä elämänsulostuttajaa, lapset saivat sapuskansa, koira säilyi kuivana ja toistaiseksi allekirjoittaneella säilyi jonkinlainen mielenterveydentaso :D


Parempia kesäsäitä odotellessa...

2 kommenttia:

Katjaliini kirjoitti...

Kaiken kaaoksen keskellä olet kuitenkin onnistunut saamaan jotain kaunista aikaan =0)
Kauniita tyttöjä ja leidejä!

Piipa kirjoitti...

:D Olipas hauskasti ja tutun tuntuiseti kerrottu ompelutuokio. Valtavan kauniita rantaleidejä ja neitokaisia ja jos ei aurinko paistakaan niin noita katsellessa tulee kyllä aurinkoiselle tuulelle!