perjantaina, syyskuuta 05, 2008

Omituisten Otusten kerho

Ompas tässä männä viikolla ollut sen verran hiljaista, että olen ehtinyt vähän ompeloimaankin (turha kai tässä on enää vikistä, että tuo ilmaisu ompelemisesta olisi vaan tyttären, käytänhän sitä jatkuvasti itsekin!!! :D

Justiina-puputti on kyllä ihan kuin poika, vaikka onkin vaaleanpunainen rusetti kaulassa. Tai sitten...no. Joo.


Kenguruäiti vaikuttaa enemmän dinosaurukselta, vaan pysyy silti pystyssä ilman tukea. Aika hyvin. Näyttäisi siltä, että vastatuuli on sillä kova!!
Lapsikengurun harteilla lepää kaikki kengurukunnan murheet...masentunut tapaus.


Lampaan naama on kuin lampaannaama. En kertakaikkiaan saa täsmäämään noita saumoja. Niin että siinä kutaleha sitte. Lampaannaama!!


Takkeja en ehtinyt tekemään Justiinalle enkä Kenguruäipälle kun ne jo ryöstettiin leikkeihin. Yritin vienosti sanoa että saisinko ne takaisin että saatais vaatteet päälle. Kuopus tuumasi et "kato ny äiti, kun niillä on paljon kivempaa ilman vaatteita! "
Niimpä ;D Monesti on..


Mukavaa viikonloppua kaikille :)

4 kommenttia:

Maaritti kirjoitti...

Voi ei taas näitä ihanuuksia! Vaude! Ja tunnustan: tilasin Tildas hus, kirjan ;/

HoO kirjoitti...

IHANIA! :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Piipa kirjoitti...

Ihania ompeluksia, aivan täydellisiä!!! Minulle aina haastetta tuottaa hahmojen käsien kiinnitys vartaloon, ei vain mene ymmärrykseen.

Merja kirjoitti...

voi että,kyllä nauratti nää jutut...lampaannaama ja kengurukunnan murheet.hienoja nuo on kaikki!!äläkä sure kuvanlaatua,käväise mun blogissa ja puhu sitten vasta kuvanlaadusta :))))