torstaina, kesäkuuta 18, 2009

Joutsenkeinu

Hallahovissa olen nähnyt tällaisen joutsenkeinun ja ihastuin siihen kovasti. Pikku-Helmi tykkää kanssa ja niinpä me yksissä tuumin sellainen rakennettiin.


Pikku-Helmin rämäpäisyys saattaa kyllä aiheuttaa pikkuisen ongelmia ton keinun kanssa, pikkasen takakenoinen siitä tuli ja saattaa pyörähtää neiti selälleen...ei siis liikaa vauhtia!!
Tää emmi lähtee viettämään juhannusta Pudikselle mökille. Todennäköisesti köyhällä on paljon kavereita (sääskiä) ja siinä samalla sitä kyllä lämpiääkin kun niitä läiskii...vesisateessa mikäli ennustukset paikkansa pitävät. Mukaan pakataan ainakin villasukat ja -pusero, kolmisen litraa Offia (ei Koffia, yök!!), kuus kakaraa, anoppi ja karvanen mato (mäykky). Jipiiii!!!!
Ihanaa juhannusta kaikille :D :D

5 kommenttia:

Meli kirjoitti...

It's lovely!!!
Meli

Nanna kirjoitti...

Melekosella tahilla siellä tehhään hommia :D
Meikäläinen on sentään kesälomalla, enkä pysy silimääkään sinun vauhissa!

Tosi hienoja juttuja oot tehny taas. Mistä minäkin saisin inspiksen tehdä tuota lastenhuonetta tai oikeestaan kahta sellaista...Meen kohta keikkaamaan lelurepun sisällön ja tsadaa lastenhuone on valmis :D

Tuulia kirjoitti...

Ensten pittää komentaa Nanna pois Lelurepusta dyykkailemasta! Ja toisekseen voisit pikkasen tosiaan hijastaa tahtia. Tullee tympiä olo itelle, kun ei saa mittään aikaseksi. Hauskaa jussia teille koko konkkaronkalle, myös karvaselle madolle!!

Julianna kirjoitti...

Kaunis keinu ja upea tuo lastenhuone jo muutenkin! Hauskaa sääskentapporeissua! ;)

Piipa kirjoitti...

Ihana keinu ja tehokkuuttasi se minäkin hämmästelen!!

Tuon tapaisesta keinusta olen itsekin haaveillut minikoossa, minulla on nimittäin 1:1 koossa oleva keinu, jossa on puput sivuissa :) no nyt ei keinuun mahdu edes oman takapuolen neljäsosa, mutta onneksi on noita muksuja ;D

Oikein hauskaa Juhannusta!!