keskiviikkona, syyskuuta 09, 2009

Ennenaikaista hehkuttelua..

Muistatteko nää kaks?

Vielä nimetön pariskunta on patsastellut alastomina Kartanon parvekkeella jo pitemmän ajan...Omaa kotia raukat odottelevat. Mä olin niiiiiin tiukasti päättänyt, että Kartano VALMIIKSI ennen kuin mitään muuta tapahtuu, mut joo..päätökset ja päätökset...ei varmaan tarvii selittää enempää :DMulla kun nyt sattuu olemaan se Léa Frisonin nukkekotikirja, jossa on tosi hyvät ohjeet kaikenlaisiin nukkekotijuttuihin ja myös TALOON...ja uskokaa tai älkää...Armastus HALUSI että teen sellaisen talon...kun se on niin erilainen..Jä mä tietty olin ihan et, joo...saatanpa vaikka tehdäkin...joskus sitten. Pari päivää myöhemmin tää miekkonen tuli sisään ton vanerikasan kanssa ja sanoi et tuossa on rovi, rakenna. Ylimmän kerroksen osat saapuu myöhemmin...Ja mä olin et TÄH!!!!!


Jotta että tässä kököttää seuraava talo...sokkeli katolla, eikä kaikkia osia ole vielä, mutta että joo...

Tarviiko edes sanoa että joku vähän innostui :D :D

9 kommenttia:

Liimis kirjoitti...

No VAUTSI! Onnea uudelle rojektille.

Piipa kirjoitti...

IIK ihanalta kuulostaa :) Onnea uudelle projektille, ranskalainen sisustus on niin kaunista :)

Lotte kirjoitti...

Ai herkku... tätä täytyy seurata taas oikein nenä ruudussa kiinni ;D On sulla mahtava mies!

Taiju kirjoitti...

Ihanaa, että alat tehdä tuota Frisonin Lean taloa, se on niin upea !! Eihän noita raukkoja voi jättää kodittomiksikaan.

Lissu kirjoitti...

Mistä tuollaisia miehiä saa?
Ihana projekti sulla tulossa, kiva seurata. Mulla on itselläkin mielessä tehdä jotain ranskalaista asumusta putiikin päälle:)

Marjatta kirjoitti...

Ihana projekti sulla tiedossa, onnittelut!Hienoa, että sun miehesi on niin innolla mukana!

Julianna kirjoitti...

Ihanaa! Itse just kerhossa katselin Lissun kirjaa ja muutaman huonekalun kaavatkin piirtelin ja mielessäni tuumailin,että toi talo olis kyllä kiva... :) Periaatteessahan se on aika yksinkertainen ja helppo rakentaa, yksityiskohdat (seinä ja kattopinnat jne) siitä sitten upean tekee. Onnea uudelle projektille. Mielenkiinnolla seurailen tätäkin!!

Jaana kirjoitti...

Voihan juku, melkoinen mies sulla! Meillä mies kaivoi eilen kätköistään koukut (=pikkunauloja) mun mininaulakkoa varten ja minä olin jo tuosta anteliaisuudesta / viitseliäisyydestä aivan otettu. Mutta kokonaisiin vanerikasoihin taitaa olla minulla vielä matkaa... ;)

Peikko kirjoitti...

Haaaa! Löytyihän se! Siis ei varmaan kannattais tunnustaa mutta käytin melkein kokonaisen työpäivän, kun etsin ranskalaisen talon alkujuuria täältä sinun blogista. Ja kaikki vain siksi, että löysin tämän netistä:
http://jainmaja.punt.nl/
Siksi tää nyt täällä intona kirjottaa kommenttia puoli vuotta vanhaan postaukseen :P
Toisetki näköjään yrittää, mutta kyllä siitä sinun talosta tulee tuota komeampi!