torstaina, tammikuuta 14, 2010

Muorille ja piikalikalle...

...ompasin vähän vaatetta. Tän näköisiä hahmoja pyöriskeli tuolla Etelän hetelmän blogissa ja ihan nakuina!!
No, ojensin auttavaa tassua ja rutaisin kasaan parit vaatekappaleet...muorilla alusmekon päällä pellavainen tunika ja piikalikalla pelkkä paita ja hamonen.


Luova tauko muuten mineilyn saralla näyttää edelleen jatkuvan...onko tähän mitään lääkettä?

7 kommenttia:

Liimis kirjoitti...

Kivat vetimet =) Auttaiskohan samankaltainen seurapiiri. Mulla tämä tauko on kyllä enemmänkin luomaton ku luova, kerrassaan mittään en oo mineilly kuukausiin.
Eilen mukamas yritin swappia kehitellä, niin tyhjää lyö päässä.

hannajaleijona kirjoitti...

Kukkuu!

Kiittelen tässä inspiraatiosta. Pyörittelin taannoin sinulta saamaani upeaa pitsiliinaa käsissäni ja ajattelin, että tulisipa komea hame vähän tähän tyyliin virkattuna. No, nyt harjoittelen pienellä koukulla ja rutaisin hameen kasaan, en tosin ollenkaan sellaisella pitsillä enkä yhtä pienellä ja siistillä käsialalla kuin se sinun liinasi, mutta kuitenkin.

Tauko tekee hyvää ja sitten semmoinen, ettei ollenkaan tottele niitä aatoksia, että mitä pitäisi minimaailmassa tehdä. Tekee vaan mitä lystää ja leikkii, niin sitten siihen ehkä pääsee kiinni..

Hanna

Tuulia kirjoitti...

Tähän mitään lääkettä ole. Mun nakkisormissa ei varmaan pysy enää mikään sanotaan nyt vaikka halkoa pienempi. Enkä tosiaan ala väkisellä vääntämään swappia lauantaiksi! Voi ahistus!

Tuulia kirjoitti...

Mää vielä jatkan: koita Auliina massailla; se varmasti helepottas!!**nauraa katketakseen ja poistuu takavasemmalle**

Lissu kirjoitti...

Mulla tulee nukkistelussa hiljaisia kausia, silloin kaivan ompelukoneen esiin ja teen muuta. Jos ei ole inspiraatiota, niin ei vaan ole...
Kivat asut nukeilla!

Lotte kirjoitti...

Nää on kivan keskiaikaiset! :D

Otahan kuule rennosti ja pidä taukoa! Joulukalenteri-urakan jälkeen ei pieni lässähdys ole mikään ihme...

Maarit kirjoitti...

Voi kiitos, Me ollaan taas täällä silmät pyöreenä, huulet soikeena ihailemassa pienten (niiden täytyy olla minikokoa) kättesi jälkeä!
Mulla oli myös luomaton kausi, mutta niinhän se vaan on, että joskus on lepuutettava. Oisko sinulla mielessä jotakin, jolla voisin luovuuttasi tukea?? Mulla auttoi nuo Bindelssin ornamentit, nopeaa ja helppoa! Toivotaan, että saat inspikset kohdalleen, ja saatkin, kevät koittaa Kelloonkin :)