perjantaina, huhtikuuta 11, 2008

Seuraava Potilas!

Taannoin kun esittelin Nummien Talon perhettä, taisin jossain sivulauseessa mainita että perheen Abigail-täti on lääkäri. Näihin päiviin saakka on Abigail kiertänyt sairastavien kyläläisten luona kodeissa ja kartanoissa, mutta salaisissa haaveissaan hän on toivonut itselleen ikiomaa tohtorointihuonetta. Viimeinkin siihen on mahdollisuus!!


Itse tohtorin huone on pahasti keskeneräinen, mutta odotushuone alkaa jo muistuttaa sitä itseään...odotushuonetta :) Huonekalut ovat lainattu muualta Talosta, jakkaroita tarvitaan ja ainakin yksi petipaikka, jos ei odottaessa pysy tolpillaan...


Äitinsä sylissä kököttävää pikkuveijaria on tullut lohduttamaan Kieran...älä välitä, ei se pistos pahasti kirpaise...sitä paitsi parempi ottaa rokote kuin sairastua vakavasti. Palvelijattaren nilkka on nyrjähtänyt..hän tarvitsisi kylmää käärettä, tujauksen konjamiinia (lääkkeeksi tietenkin!) ja saattajan kotiin.

4 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Tämä on ainoa tietämäni nukkekotimittakaavan lääkäri... tulee pitkä matka täältä, jos lääkärin vastaanotolle tarvii lähteä ;o)

Auliina kirjoitti...

Koittakaa nyt pysyä vielä terveenä, että saan tohtorin huoneen aloitettua...toistaiseksi siinä ei ole muuta kuin seinät pystyssä :)
Odotushuoneessa kyllä vielä tilaa on...älkää kyllästykö jonottamaan...paitsi että sehän on ihan nykyaikaa että tuntitolkulla saa jonottaa tohtoriin...

anja kirjoitti...

Siellä on tosi paha ruuhka jo vastaanotolle! Pidä nyt ihmeessä kiirusta sen lääkärin hankkimisen kans :) Ei kai se tarvi ku reseptivihkon ja kynän ja ehkä stetoskoopin, nii pääsee kirjottaan lääkereseptejä potilaille. Sitähän se on nykyisin lääkärin työ!

Maarit kirjoitti...

Ihanaa lääkäri! Aito tunnelma jo odotushuoneessa! Mukava projekti varmaankin!