keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2008

Vesirokkojoutsenia

Tilda-rintamalla on ollut hieman hiljaisempaa viime aikoina...jotain pientä kuitenkin. Tässä kohtaa mainittakoon että alempana seuraa arkaluontoista kuvamateriaalia liityen ihmiskehoon. Älä jatka edemmäs tai siirrä lapsesi koneen lähistöltä omiin leikkeihin hetkiseksi :)

Lapsia lohduttaakseni päätin yllättää heidät näillä hanhilla(ko?). No, tyttäret sitten päättivät että ketut nää mitään hanhia ole vaan joutsenia, vieläpä vesirokkojoutsenia. Uusi laji on syntynyt: Roccomus Joutsemus :)

Samaan kuvaan sitten tupsahti Maija Mehiläisen serkunkumminkaima Maisku ja Kurnu-sammakko (Loikka on vielä tekemättä).
Anteeksi hassu kuvakulma ja kuva, mutta nää assistentit...hohhoijaa...

Sitten se arkaluontoinen asia...Hyvän ystäväni serkulla on tässä vapun tienoilla synttärit. Yksinhuoltajana hän on lopen kyllästynyt kyselyihin: "No, onko sulla Miestä?" Päätimme yhteistuumin vähän helpottaa tilannetta ja hommata Se Mies!! Tässäpä on Mies, Arska The Man nimeltään :

Ihan tuiki tavallinen suomalainen Mies... pikkasen parransänkeä, paita vatsan kohdalta kiristäen ja farkut lönöttäen Hän pelastaa ja suojelee tyhjän typisiltä kyselijöiltä...Jotta olisi kristallinkirkas Arska The Manin sukupuoli...tässä todiste:


Tokihan Tosimiehellä rintakarvat löytyy...ja karvat...
Mukavaa päivänjatkoa kaikille ;)

8 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Huikea tilda mies :)))

Lotte kirjoitti...

Hauska idea :o)
Ei kai tuo ressu joudu keskelle juhlia ihan kelteisillään...

Maarit kirjoitti...

Voi vitsi miten hyvä idea!En voinut kuin nauraa.... Olisinpa kärpäsenä katossa, kun annatte miehen lahjaksi. Mahtaa ilme olla melkoinen lahjansaajalla...Ja vielä täyden varustuksen mies :)

Piipa kirjoitti...

No piti vielä tännekin tulla kommentoimaan, kun näytin noita miehisen miehen kuvia omalle miehelleni :D repesipä hänkin :D

heljä kirjoitti...

Hehee, tää on hauska!!!
Samalla idealla tehtiin aikoinaan yhdelle opiskelukaverille mies, Igor. Igor oli pahvia, luonnollisen kokoinen (ja tietenkin kaikilla herkuilla varustettu...) tosimies, jolla oli myös haaraniitelillä nivelletyt liikkuvat raajat. Varsin letkeä hemmo siis. Eipä tarvinnut opiskelukaverin potea miehenpuutetta senkoomin ;-)

Auliina kirjoitti...

Kiitos Kaikille :)
Lotte, ei toki Arskaa voi juhliin ilman vaatetustaan viedä ;)
Pitäisi vielä kraka tehdä...
Kieltämättä itsekin hykertelen jo etukäteen, millaisen vastaanoton Arska saa :)

Nenriel kirjoitti...

aivan mielettömän ihana Atska! Oikein nauroin ääneen hänen...varustukselleen... XD

anja kirjoitti...

Naapurin vaimo oli nähny tään ja nauroi vedet silmissä kun kertoi Miehestä. En tienny kenen tekemä Mies oli, mutta nythän se selvis :D Aivan ihana!