tiistaina, kesäkuuta 24, 2008

Voi setä parkaa

Ihmisille sitä sattuu ja tapahtuu. Eräillä vaan turkasen paljon useammin nimenomaan sattuu...
Naapurin setä könysi missä lie ja niin kävi, että on koipi paketissa. Pääkin on kokenut kolhuja sen verran että sidettä tarvittiin.
Onneksi Nummien Talon ehtymätön ullakko on osoittautunut vaikka minkälaisten aarteiden kätköpaikaksi: nyt sieltä löytyi pyörätuoli! Eipä haittaa vaikka sedällä välillä vähän vintti pimenee ja nilkat paukkuu, ukko tuoliin ja pihalle.


Tohtori on saanut myös vastaanotolleen uuden kirjoituspöydän.


Kyllä nyt kelpaa reseptiä kirjottaa, määrätä vuodelepoon ja sanoa seuraava potilas kun on uusi pöytä! :D

Kuvausassarin läsnäolosta huolimatta pöytäkuvista tuli kehnoja. Pöydällä on upouudet lahjoituksena saadut ensiapuvälineet komeessa salkussa, stetoskooppi, refleksivasara, kuumemittari ja rahakukkaro.

saanko vähän laulaa...pliiis...okei!!..neljä työpäivää lomaan on...laskin aivan itse äsken kun näin pienen...öööö...hyttysen :D :D



6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

kyllä se ullakko on vaan ihmeellinen paikka :) Voi että..alkaispa loma jo täälläkin!

Anonyymi kirjoitti...

Vaude! Onhan upeaa jälkeä taasen! Ideoihan rollaattori vielä, niin mää sitten matkin! Vaikka taisi ennen vanhaan olla vain sellaisia kelkkoja apuvälineinä tosin niitä kyllä vieläkin näkee vanhuksilla :)Kirjoituspöytä täytyy toki lääkärillä olla ja hoitajaa saat kanssa ruveta miettimään...näyttää töitä piisaavan.

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista sedälle! En ole ennen nukkismaailmassa pöyrätuolia nähnyt, komea on! Noita pistelyjäsi, mattoa ja tyynyä ihastelin jo aiemmin, en vaan tullut kommentoineeksi, kun viimeksi kävin vierailulla.:)

Anonyymi kirjoitti...

Pöyrätuoli=pyörätuoli, pitäis varmaan painua nukkumaan, eikä kirjoitella silmät ristissä.:)

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen projekti jatkuu yhtä mielenkiintoisena... mainioita ideoita taas :D
Mä meinaan olla jo aivan läkähtynyt tähän "lomaan", kun kaikki lapset ovat muutaman viikon pyörineet aamusta iltaan jaloissa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kiitoksia kamraatit :)

Maarit, sitä rollaattoria olen tässä jo vähän mietiskellytkin...saapa nähdä onnistuuko ikinä :)