maanantaina, lokakuuta 27, 2008

Halmaa kuin hiili...

Joskus tuo otsikon keksiminen on tuskaa...

No otsikko tai ei, tässä ompi esittelyssä Ruusuvuoren tuleva ruokasali. Viikonlopun iloisten sateitten ansiosta siirryin tuon synkän eteisen uumenista ruokasalin puolelle tapiseeraamaan.

Kun tuota luonnonvaloa ei oikein ole riittävästi, kuviin ei oikein tahdo saada lattian ja rintapaneelin oikeata värisävyä...


Tekemisen tuoksinnassa ei aina oikein pysy itsekään perässä...olis varmaan kannattanut vähän katsoa paneelia tehdessä että mihin kohtaan ikkunat sijoittuu...Vaan rapatessa roiskuu, en satavarmasti rupea purkamaan noita ja tekemään uusiksi. Vaikka ne nyt rasittaa mua joka kerta kun katson nukkekotiin sisälle!
Itseäni lohdutellen toteankin, ettei aina panelointi yletä ikkunoihin saakka, mitä on kirjoihin uskominen...

6 kommenttia:

Taiju kirjoitti...

Kaunis panelointi, ja värikin on hieno! Ikkunathan ovat ihan hyvällä paikalla :)

Qii kirjoitti...

Eikös yhteen aikaan tehty tuollaisia hieman matalampia panelointeja. Sitä paitsi kaikki näyttää erilaiselta, kun saat ikkunoiden peitelistat (vai mitä ne nyt oli) ja verhot paikoilleen. Kauniit sävyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniilta vaikuttaa tämä huone!

Anonyymi kirjoitti...

Ois muuten jojtain sulle blogissani...

Lotte kirjoitti...

Yritin jo eilen kommentoida, mutta ei mennyt läpi... Anyway, kauniilta näyttää! Tuollainen matala paneelointihan vain korostaa huonekorkeutta :) Sitäpaitsi musta toi on tosi upean näköinen noin!

Virpi kirjoitti...

Auliina, tämä näyttää tosi hyvältä. Ihana väri seinissä, eikä minun silmääni sattunut tuo panelointi yhtään, kukas sen on sanonut mille korkeudelle sen täytyy yltää! Olisi kiva nähdä tästä vielä vähän valoisampi kuva, näyttää nimittäin ihan tosi hyvältä!