perjantaina, lokakuuta 24, 2008

Päivän naurut tarjoaa...

Tolloustehdas a` la Auliina!!
Juttuhan menee näin : Tuossa eilisiltana, kun lopettelin tuon maton tekoa, tuli mieleen et onkohan Etelän Mummolla riittävästi lämmintä vaatetta talven varalle. Jotenkin mun mieleen jutkahti siinä että tämä bunkapintahan näyttää lievää mielikuvitusta käyttäen ihan sellasen krimiturkin (vai mikä se nyt oli?) pinnalta. Jokaisella itseään kunnioittavalla Mummolla on kriminaaliturkki (vai mikä se nyt oli?) joten eikun kokeilemaan.

Piirsin kankaalle hiieeenot takin kaavat ja sitten syrttäämään bunkaa...Se pintahan on ihan kiva. Mutta.Onhan se tönkkö, kun pitää sitä liimaa lotrata.
Tuo mimmi pysyis pystyssä ilman mitään tukea pelkästään tuon kremlinsturkin (vai mikä se nyt oli?) varassa jos se olis riittävän pitkä!
Eli siis kriminalisoituturkki (vai mikä se nyt oli?) menee takaisin puhdepajaan. Häätyy vielä suunnitella...ja takoa pikkuisen päätä karjalan mäntyyn...
Voiskohan tuota bunkasyrttyä virkata?? (mähän olen just niin pöljä että kokeilen, vaikka tiedän että hermo palaa...)

5 kommenttia:

Taiju kirjoitti...

Matto tuolla aiemmassa postauksessa on aivan upea! Ja kyllä Mummon turkista hyvä tulee... Olin tällä viikolla siellä Oulussa käymässä ja poikkesin Nappi-Kikkaan, siellä näin bunkailuun tarkoitetun työvälineen (sellainen kynämäinen juttu, jonka sisällä bunkanauha kulkee). En kyllä itselleni hankkinut, mutta tuli mieleeni että siinähän ei tarvita liimaa lainkaan! Olivat tehneet bunkasta tauluja, mutta me mineilijäthän teemme siitä mitä vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas nyt paikallaan tähän sattumusten vastaiseen päivään lukea sun mieltä piristävä kirjoitus mummon turkista. Kiitti!

Auliina kirjoitti...

Kieltämättä melkoinen kuoliaaksi naurattaja tuo välly kyllä on...Itseänikin huvitti tönkkösuolattu turkki...
Kiitos vinkistä Taiju, taiddampas käydä perehtymässä asiaan...

Tuula kirjoitti...

Joopa joo, mutta kokeilemallahan ne monet suuret keksinnötkin on tehty.

julianna kirjoitti...

Hieno tuo bunkailtu matto eikä ainakaan tuossa kuvassa turkkikaan näytä tönköltä. Onneksi nuket eivät oikeasti kävele ja heiluttele käsiään,eli eihän se mitään haittaa vaikka tönkkö olisikin.Tärkeintä on,että on hieno! :)