torstaina, joulukuuta 11, 2008

Helikellot soi...


Muutamia kertoja olen tässä viimeisen vuoden aikana yrittänyt saada kasaan enkelikelloa. Homma on ollut hanskassa ja hanskat hukassa pahemman kerran, vaan nyt viimeinkin voin röyhistää rintaa (molempia) ja kehua "MÄ TEIN SEN"!!! Siinä se iloisesti kilisee ja pyörii, näettekös?
Sitten Tuulia oli mennyt tekemään aivan tolkuttoman ihanan "sipikan". Mitäs teki, kateuksissani mun oli pakko saada tehdä kanssa...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihania molemmat.

Tuota enkelikelloa olen ihaillut, kun aika monet ovat sen tehneet, mutta kyllästyin aikoinaan 1:1 kokoiseen kellooni sen hajottua jatkuvasti osiksi, ja siitä jäi niin kenkku muisto, etten jaksa ajatellakaan tätä haastetta toteuttaa. Taloni saavat olla ja pysyä ilman enkelikelloa :D Hattua täytyy nostaa niille, jotka toteuttavat kellon ja saavat noin kauniita niistä!

Anonyymi kirjoitti...

Juu ja mun enkelikellot ovat aina sellaisia ihme vänkkyröitä ettei ne kunnolla pyöri...tai kenottaa johonkin suuntaan, mut ihania silti :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania molemmat!

Minä vasta haaveilen tuosta enkelikellosta. Ja saattaa olla että haaveilen aika kauan...

Emma kirjoitti...

Minäkin haaveilen tuollaisesta enkelikellosta ja varsinkin "sipikasta", en vain luultavasti koskaan saa sellaisia aikaiseksi. Ihania ne ovat.
Kiitos Auliina viestistä.
Emma