torstaina, joulukuuta 11, 2008

Helikellot soi...


Muutamia kertoja olen tässä viimeisen vuoden aikana yrittänyt saada kasaan enkelikelloa. Homma on ollut hanskassa ja hanskat hukassa pahemman kerran, vaan nyt viimeinkin voin röyhistää rintaa (molempia) ja kehua "MÄ TEIN SEN"!!! Siinä se iloisesti kilisee ja pyörii, näettekös?
Sitten Tuulia oli mennyt tekemään aivan tolkuttoman ihanan "sipikan". Mitäs teki, kateuksissani mun oli pakko saada tehdä kanssa...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihania molemmat.

Tuota enkelikelloa olen ihaillut, kun aika monet ovat sen tehneet, mutta kyllästyin aikoinaan 1:1 kokoiseen kellooni sen hajottua jatkuvasti osiksi, ja siitä jäi niin kenkku muisto, etten jaksa ajatellakaan tätä haastetta toteuttaa. Taloni saavat olla ja pysyä ilman enkelikelloa :D Hattua täytyy nostaa niille, jotka toteuttavat kellon ja saavat noin kauniita niistä!

Auliina kirjoitti...

Juu ja mun enkelikellot ovat aina sellaisia ihme vänkkyröitä ettei ne kunnolla pyöri...tai kenottaa johonkin suuntaan, mut ihania silti :)

Lotte kirjoitti...

Ihania molemmat!

Minä vasta haaveilen tuosta enkelikellosta. Ja saattaa olla että haaveilen aika kauan...

Emma kirjoitti...

Minäkin haaveilen tuollaisesta enkelikellosta ja varsinkin "sipikasta", en vain luultavasti koskaan saa sellaisia aikaiseksi. Ihania ne ovat.
Kiitos Auliina viestistä.
Emma

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色