tiistaina, joulukuuta 30, 2008

Ruusuvuoren Priitu

Ruusuvuoren Kartanon asukkaiden esiinmarssi jatkuu..

Tässä mannekeeraa Priitu, yksi torpparin tyttäristä tuolta noin.

Priitu on jo nuorena tyttösenä tullut keittiöön piiaksi ja sillä tiellä on edelleen, vaikkakin haaveilee ties mistä välillä...jopa prinsessaksi itsensä mieltäisi, jos vain sopiva prinssi tulisi kerrankin näköpiiriin ja siihen pääsisi itsensä sopivasti tälläämään... Kun Priitu haluaa hienostella, hän esittelee itsensä Britaksi, mutta ei kai torpparin tyttärellä niin hienoa nimeä voi olla? Joten Priitu on Priitu vaikka voissa paistaisi.


Priitu vastaa keittiön puolella periaatteessa kaikesta, toisinaan lipsuu jopa lastenhoidon puolellekin, varsinkin kun höpsön lapsenhoitajan mielenkiinto riitä...Myssy pään peitoksi, essu eteen ja taas on kokka kohti uusia koitoksia :)
5 kommenttia:

chrisse kirjoitti...

Ihania asuja olet tehnyt!

anja kirjoitti...

Prituhan on tosi nätti myssy päässään. Ja edelleen kauniit vaatteet :D kuten toisillakin nukeillasi

Tuula kirjoitti...

Oletpas upeita asuja tehnyt! Itselläkin on tuolla Kartanon lastenhoitaja vaatteineen pikku hiljaa muotoutumassa, jospa näistä kuvista saisi uutta puhtia hommaan.

Hyvää Uutta Vuotta!

Lotte kirjoitti...

Upean puvun olet Priitulle loihtinut! Jo alusasu on niin kaunis...

Liimis kirjoitti...

Voi mitä hienoja asuja. Kateellisena täällä äimistelen, mää kun alan ompeleen, niin lopputulos on aina iso läjä silputtuja kankaita roskiksessa ja itkunsekainen tuhina, kera tarkoin valittujen voimasanojen. Juu nou ;)