maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Valaisinta ja semmoista

Ekaksi tähän näköjään pomppasi tämä kokonaiskuva Ruusuvuoren keittiöstä. Kuva on kökkö, mutta voiko sitä muuta meitsiltä odottaakaan? Niin että tässä on keittiö, eikä tän valmiimmaksi taida enää tulla. Kunhan saisin ne sähköt viriteltyä...piti siihen hommaan tilata lisää tarvikkeita.


Tässä sitten on eteiseen valmistunut kattovalaisin. Taisi olla Taiju, jolta olen idean tähän valaisimeen apinoinut :)Ja kuten huomaatte, ylempiin kerroksiin ei tarvitse teleportata enää; portaathan ne siinä!! Niiden kanssa sattui kaikenlaista kämmiä; en talon suunnitteluvaiheessa ottanut tohkeissani huomioon kaikkia juttuja, eikä tästä universumista löydy sellaisia portaita, jotka sellaisenaan olisi talooni sopineet. Eikä heikostikaan tehnyt mieli tehdä portaita itse...Sitten tilasin valmiit, hajotin ne, kasasin uudelleen, hajotin taas...tein pari porrasta lisää...liimasin...liimasin...suurensin porrasaukkoa yläkertaan (mielenkiintoinen homma, kun talo on jo kasassa!!) ja vualaa!! Portaat ovat valmiit! enkä edes kauheasti karehtunut...vähän vaan...
Eteisessä ei ole niitä kalusteita, jotka sinne tulevat kuulumaan, ne on vielä mun päässä :D
mutta heittelin tonne noita Loten tekemiä ihanaisia kenkiä ja Höpö-Epeltä saamani upean Strindberg-lampun!


Eilen sitten vääntelin rautalankaa ja tein jonnekin ton suuren seinäkynttelikön. Kauniisti siinä sinitarralla seinässä kiinni :) Jotain juttuja tuo vielä kaipailee...ajattelin viritellä siihenkin vähän sähköä...kattellaan, kattellaan.


Semmoista. Jos jaksoit lukea kaiken tuon höpinän, olet ansainnut maanantaihalauksen :)
Jipii, meillä ainakin sataa taivaan täydeltä vettä...että semmoinen tammikuu!!!

5 kommenttia:

Vuokko kirjoitti...

Eka halaus tälle päivälle, kiitti. :)
Nättiä oot teheny, erityisesti ihailin tuota keittiön lattiaa.

Minri kirjoitti...

Kiitos halauksesta, mulle se oli jo toka! :D
Ihana kuva keittiöstä, pidin erityisesti tuosta korkeasta keittiön penkistä. Oletko vielä laittamassa sitä valoa huuvan sisään? Sopisi kyllä täydellisesti.
Kattolamppu on ihana ja kynttelikkö ihan huippu! Oletko maalannut rautalangan taivuttelun jälkeen? Tulipas nyt kysymyksiä kerrakseen...

Lotte kirjoitti...

Kiitti halista ;)

Eteinen näyttää oikein kotoisalta kenkäkasoineen. Ja vitsit noita sun kyntteelikköjäs, suloinen on! Ja keittiö on myös niin kodikas, täynnä elämää! Aivan ihana senkki erkkerissä!

Eliisa kirjoitti...

Mä olen täällä vasta tiistaina, mutta otan silti halauksen vastaan, kun on väsy ja vilu käveltyäni kirjastoon ja takaisin ison kassin kanssa :) Ja onnea Auliina, olet saanut sähköt taloon!! Arvaas, mun sähkötarvikkeet ovat vieläkin siinä liikuttavassa kenkälaatikossa, jossa matkasivat Forssasta meille - joskus loppukesästä....

Mutta, kauniilta, niin kauniilta näyttää sun talossa. Ja tuo kynttelikkö on upea, miten sä osaatkin?? Niin hellyyttävä se sinitarra... Oletko muuten tulossa Tampereelle Taikasormimessuille? Mukavaa tiistaipäivää, Tampereella on harmaata ja sateista, mutta illalla on onneksi nukkiskerho!

Auliina kirjoitti...

Kiitos kaikille ja niiaus :) Mielelläni jaan halauksia vaikka joka päivä, minut tuntevat sen tietävätkin :)

Minri: juu, laitoin huuvaan sen valon ja hyvältä näyttää! ja ensin vääntelyt ja sitten maalaus :)

Eliisa: olen varannut jo hotellihuoneen...nyt vaan kaikki mahdolliset peukut sun muut pystyyn että Tampereelle asti päästään!!!