maanantaina, tammikuuta 05, 2009

Ruusuvuoren Pikku-Helmi

Toivottavasti ette kyllästy taas näihin mekkoihin ja essuihin, mutta silloin on taottava kun rauta on kuumaa...

Viimeinkin sai myös vilkas Pikku-Helmi muutakin kuin pelkän yöpaidan ylleen. Yöpaita päällä vilistävä Helmi onkin tuttu näky Ruusuvuoren huoneissa, vilaus vaan ja taas mennään! Vain vaivoin saa lapsenhoitaja houkuteltua Pikku-Helmin pukeutumaan asianmukaisesti, yleensä ainakin lettinauha on hukassa...tällä kertaa kadoksissa ovat sukat ja kengät...


Vihdoin saatiin Helmille essumekkokin ylle...minneköhän seuraavaksi neiti vilistää...

Portaissapa tietysti!! Ja niin monta kertaa kuin on Priitukin sanonut, että korkeissa ja jyrkissä portaissa keikkuminen ei ole luvallista...Onneksi tytteli on vielä sen verran pieni ettei sentään kaidetta pitkin laske!! (vannomatta paras)
6 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Helmi on niin suloinen tyttö! Kauniit vaatteetkin saanut päälleen :) Vain rutussa olevat valkoiset sukat ja punaiset kengät puuttuvat ;D

hannajaleijona kirjoitti...

Voi miten upeat mekot olet tehnyt kaikille neideille, isommille ja tälle pikkuiselle! Kaunista jälkeä.

Piipa kirjoitti...

Ihania kuvia!!! Suloinen mekko, suloisella tyttelillä!

Vuokko kirjoitti...

En kyllästy minimekkoihin, niin nättejä osaat tehdä.

Eliisa kirjoitti...

Ihania vaatteita, olet sä taitava. Tuo pikuinen tyttö on kyllä niin suloinen vaatteissaan. Oikein hävettää, kun se mun Tarun naisnukke on laatikossa ilkosen alastomana. Mummurääsykin odottaa uutta vaatekertaa. Tänään sentään vähän kaavoja funtsailin :)

Julianna kirjoitti...

Ei kyllä todellakaan pitkästytä katsoa näitä luomuksia! En vain voi käsittää miten joku osaa ja jaksaa tehdä noin pieniä ja kauniita vaatteita,kaikkine laskoksineen ja pitseineen jne.Kaunista!