maanantaina, huhtikuuta 20, 2009

Pari kuvaa ja höpötystä

Tässä iltasella vielä sain viimeinkin laitettua nuo kesäiset kranssit killumaan Kartanon ulko-oviin. Saapa vaan nähdä kuinka kauan kestää ennenkuin kaikki röpelöt on irti ja paikalla roikkuu vaan rautalankakranssit...sen verran uteliasta sakkia on käyny noita kransseja hipelöimässä..


Kauan aikaa sitten olin päättänyt laittaa sisäpuolille oviin verhot. Tuulia sitten ehdotti kauniita henkäyksen ohuita verhoja jotka leppeässä kesätuulessa heilahtelee...Noh, kun nyt sattui niin että meidän tuulikone on rikki ( tai sitten se on Carola Häggqvistillä lainassa vieläkin, katso Euroviisut vm. 1991) enkä jaksa hönkiä koko ajan, tälläsin tämmöset verhot. Melkeen yhtä kivat.


Mun mielestä tää eteinen alkaa olla valmis, tai no ehkä jokin istuin vielä ja satikkateline. Mä mitään muuta tonne enää keksi :D


10 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Noniin, tuommosia mää justiinsa tarkotinkin. Ja nyt vaan Carolalle viestiä, että tuulikone takasin ja hopusti!

Anonyymi kirjoitti...

Eihän se kiva oo kotiin tulla, jos eteinen on kuin pyörremyrskyn jäliltä, joten pitäköön carola koneensa, eikös niin ;)

Vuokko kirjoitti...

Kivannäköinen eteinen. Jos haluut oikeen kotoisen tunnelman,niin nakkele kengät vinksinvonksin ja vielä muutama roskapussinyssykkä oven pieleen. Tai ehkä kuiteski on parempi näin, silmäniloa enempi ainaki ;)

Piipa kirjoitti...

Kauniita kuvia ja todella kaunis matto. Pitäköön Carola tuulikoneensa, verhot on just noin täydelliset!!! Eteiseen sopiva mineily voisi olla kenkärenki, jolla saa saappaat pois jalasta :)
Edellisen postauksen kalusteet ihan mielettömän upeita, senkki on niin kaunis!!

Lotte kirjoitti...

Kauniilta näyttää eteinen! Mutta hetkinen, mä kun luulin, että tää oli se matto, jota tuossa jo muutama postaus aiemmin ihastelin, mutta tää olikin joku uuus taas! Ei näissä pysy enää mukana... toi on ihan mieletön, jotenkin nuo siniset kukat tuolta pomppaa ihanasti esiin :) Mistä tää malli on?

marlies kirjoitti...

Love these doors, verry beautiful.
* marlies

Virpi kirjoitti...

Ihanalta näyttää, verho on just passeli! Minusta eteinen näyttää valmiilta. Hei, iihana ristipistomattomalli aiempana! Miten teet sellaisen viikossa -häh! Olen pistellyt omaani kai jo toista vuotta... Uskaltaisikohan aloittaa tämän mallin..

Anonyymi kirjoitti...

Suloiset verhot ja ihania nuo valkoiset kalusteet! Pidän juuri tuollaisesta kustavilaistyylistä!

Iita78

Auliina kirjoitti...

Kiitos kaikille :)
Lotte: tuo on jo vanha matto, ihan ensimmäinen bunkakokeiluni viime syksyltä. Mallin löysin vanhasta Dolls House& Miniatyre scene- lehdestä.

Thank you, Marlies :D

Merja kirjoitti...

ihana eteinen!nuo verhot...hih...tuulikone hönkimään siihen viereen,tietenkin!tosi kauniit ovet ja kranssit myös :)