keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2009

Skördeä korvien välissä!!

Ideoita olis vaikka lapiolla heittelis, aikaa ei eikä aloitekykyä!! Jotenkin tuon puvustusrutistuksen jälkeen on kohmeutta päässä, ei saa aloitettua mitään. Tartuinkin sitten koukkuun ja virkkasin liinan jonnekin. Koukku oli 0,4 ja lankana Guttermanin näpinläpisilkki :D
Tulitikkua ei tästä talosta löytynyt vaan läpimitta tällä liinalla on about 14 cm. Tuo värisävy on mitä omituisin...rullassa näyttää ihanan lilahkolta...liinana sitten omituisen epämääräiseltä, kuten usein valkopyykki!!!!

Jatkampas tässä kohmeen sulatusta ja skörden raapimista ja koitan päästä ruotuun. Kartano melkeen tyhjillään tönöttää!!!!

9 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Kaunis liina!

Mäkin aloin niin tohkeissani ja itseluottamusta tulvillaan virkata tässä yhtenä päivänä... tulos ei ollut kovin hieno :( Kun ei osaa niin ei osaa.

Vuokko kirjoitti...

Siitäpä tuliki nätti liina :)

Eliisa kirjoitti...

UPEA!! Jos jaksat virkata toisen, ostan sen sulta! Miten ihmeessä sä ehdit??? Heh, ehkä mun aika menee täällä muiden tekemisiä ihaillessa... Mies vihjaisi jotain eilen, että jäkappin leivontamargariinit on vanhentuneet :) Ei ole eukko aikoihin leiponut....

hannajaleijona kirjoitti...

Ooh ja aah! Malttia nyt! Mikä kamala kiirus on saada tupa täyteen? Sittenhän sinne ei enää mahdu mitään... Tuo liina todistaa, että aloitekykyä on kyllä ja aikaakin on jotenkin järjestetty... ;o) Ihana!

Tuulia kirjoitti...

Noko vähä tuli style tuuki! Pistähän ittes ruåtuun ny. Tee vaikka Svedulle kolttu jos ei muuta!

Taiju kirjoitti...

Voi miten kaunis liina, laskeutuukin niin kauniisti!

Liimis kirjoitti...

Kyllä on. Ja lattia myös.

Maija kirjoitti...

Minäkin täällä huokailen ihastuksesta! Ei sinulta ainakaan kärsivällisyyttä puutu kun olet tuollaisen tehnyt! Eikä näköjään aikaakaan, sillä sitäkin tuohon on kulunut. Enkä kyllä oikein allekirjoita sitä aloitekyvyn puutettakaan. Eikä tuo ole omituisen värinenkään vaan kauniin lila, ainakin mun näytöllä. Jotenkin me ollaan näköjään tänään melkein kaikesta eri mieltä - paitsi siitä että sinulla on paljon tosi hienoja ideoita!

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色