maanantaina, marraskuuta 02, 2009

Kiertoajelulla alakerrassa

Ranskalaisen Talon rakennushommelit edistyvät. Alimman kerroksen ikkunat saatiin valmiiksi eilen, ovi (ilman kahvoja) on jo tovin kököttänyt paikoillaan.


Ovesta päästään sisälle eteiseen. Kauniisti ja perin juurin turvattomasti sähköpiuha siinä roikuskelee, mutta älkää nähkö sitä ollenkaan :D Vähän vielä kittailuja kaipailee tämä eteinen sekä kattolistat puuttuvat vielä, mutta muuten alkanee olla valmista.
Talon toisella sivulla olevasta ovesta pääsee suoraan keittiöön. Tämäkin ovi ja ikkuna valmistui eilen (ai että mä olin reipas)...kaikki ikkunoiden ja ovien "lasit" ovat muuten lelupaketeista saatua muovia. Muuten kyhäelmät ovat balsaa.Tässä ovea vielä sisäpuolelta. Tähän sentään olen jo lukkopesän nyhrännyt sekä kahvat molemmin puolin..

Keittiön keskeneräinen seinä..tiedossa siis ARMOTONTA kittausta :D Vaan eipä haittaa se, mä siitä mälläämisestä ihan tykkään :D
Kattoon tulee vielä kattoparruja ja maalaamista ja sellasta...


Samaisen keittiön toinen seinusta. Bambulistasta lautaseinää, pikkasen tapettia ja listanpätkiä siellä täällä...Lattiat on tehty yks millisestä pahvista molempiin huoneisiin...tuhottomasti pikkusälppyä liimattu, maalattu, KITATTU...ja vähän vielä lakattukin :D

Suru-uutinen Jaanan poismenosta tavoitti minutkin eilenillalla. Kovin on sanaton ja surullinen olo :(
Toivotankin voimia jaksamiseen Jaanan läheisille ja ystäville.

10 kommenttia:

Liimis kirjoitti...

Tuo suru-uutinen on tosiaan hiljentänyt.

Tästä sun nukkiksesta tulee hieno! Ihania nuo kaikki krumeluurit: ovet ja ikkunat ja paneelit ja lattiat ja... huokuu tnnelmaa.

Tuulia kirjoitti...

Eipä kovin iloinen mieli tosiaan ole mullakaan... Mutta oot tainnu skannailla siitä ihanasta kirjasta vaan nämä kuvat ;) Vähä kait tästä tulee SULONEN!!

HoO kirjoitti...

"Oih, voih" ja "oih ja voih". Siis IHANA... tuosta tulee niiiiin ihana <3

jirps kirjoitti...

Nuo lattiat, lattiat... Ne on i-ha-nat!

Auliina kirjoitti...

Hih, kiitos teitille kaikille :D

Piipa kirjoitti...

Tästä tulee upea!!

Taiju kirjoitti...

Upean näköistä jälkeä olet tehnyt!

Nanna kirjoitti...

Oot kyllä ittesi pistänyt nyt semmoiseen liemeen, että joudut kutsumaan meidät Rouvat teille katsomaan tätä komeutta ihan livenä! Hieno tulee!

epe kirjoitti...

Ihan SAIRAAN hienot nuo lattiat!

Linnea kirjoitti...

Tästä tulee kyllä niin upea! Nuo kuvat keittiöstä ja eteishallista voisivat olla oikeasta talosta :)