perjantaina, helmikuuta 26, 2010

Keittiössä

Tässäpä taas tän viikon valmistuneita tuotoksia...iso vitriinikaappi valmistui illalla, sitä kuluttelen varmaan vielä hiekkapaperilla ettei ole niin uuden näköinen. Balsasta ja pahvista rakenneltu hökötys.
Lasit ovat taas sitä "maitolasia", liimaa siis levitettynä muovikalvolle ja annetaan siihen kuivahtaa.

Keittiönpöytään ajattelin vielä lisätä tuet pöydänjalkoihin alas, jotenkin näyttäisi kaipailevan sellasta? Komeet jatkopalatkin pöydässä on, ikuisesti ylhäällä kun mun saranat oli jossain hukassa :DPikkuinen vihreä kaappi kököttää taustalla, se nyt ei niin ihmeellinen olekaan. Tavallinen kaappi vaan :DSitä vastoin keittiöön saadaan viimeinkin myös vettä, kun vesihanakin on jo putkineen paikoillaan :D
Mä nyt yritän olla kauheen reipas tässä, kun kaikki muut pääsee ja minä en...
Yritän mä, huoh.

7 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Hirveästi kaikkea ihanaa pukkaa täällä tasaiseen tahtiin. Ihan hengästyttää katsoa, kun omat tekeleet ovat taas joululoman jälkeen jääneet niin kovin vähiin.

Meli kirjoitti...

Excellent!!! Its so pretty.
Meli

Peikko kirjoitti...

No on sinulla vain kauhea vauhti päällä! Mutta hienoa jälkeä tulee, ei voi muuta sanoa.

Näytin umpiruotsalaiselle ukolleni tuota sinun Google-käännösapujuttua ja sehän innostui siitä mahottomasti. Ei sillä, että se olis paremmin asian ymmärtänyt, mutta hirmuisen hauskaa sillä ainakin oli. Saanko laittaa samanlaisen omille sivuilleni? Siitä voisi olla hurjasti hupia ympäri Pohjoismaita :D

Maria kirjoitti...

Apua kuinka kaunis kaappi! Mulla yks astiakaapin rakennus vaan odottaa ja odottaa, mä en ehdi ees ajattelemaan siinä vauhdissa kun sulla on jo valmista :)

En päässyt minäkään markkinoille.. pikkuinen tuli yön aikan kuumeeseen.. mulla oli täällä lapsenvahti ja kaikki yötä..

Auliina kirjoitti...

Kiitokset teitille yhteisesti :D
Tottakai Peikkoseni, kaikin mokomin lisää tuo kääntäjä,
Saatte takuu varmasti hyvät naurut :D :D

Liimis kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :) Ja terveisiä sieltä markkinoilta. Olis se ollu kiva, jos olisitte muutki päässeet, mutta ens vuonna sitte.

Kirsi kirjoitti...

Upea kaappi. Ei uskoisi, että se on tehty balsasta ja pahvista.
Muutakin mukavaa sinulla täällä.