lauantaina, helmikuuta 20, 2010

Lisää, lisää..

Pikkuhiljaa alkaa kaikki huonekalut olla jo tehtynä tähän huoneeseen. Eilen illalla valmistui verhot, joita kyllä ohjeesta poiketen vähän yksinkertaistin.

Tänä aamuna värkkäsin tän sermin. Yläosassa kuuluisi olla peiliä, mutta mä laitoin foliopaperia,
peilien kanssa olisi tullut liian paksu...

Armastus osoitti jälleen mineilykyntensä ja likipitäen yksisilmäisenä (toisessa silmässä on verenkiertohäiriöitä, joten hän ei kunnolla sillä näe...vääristyneenä kylläkin kaikenlaista) näperteli ton puolipyöreän sivupöydän :D Minusta se on ihana!!Mun tekeleitäni on sitten tää mellinvärinen lipasto, tästäkin tykkään :D
Tampereen messut jäävät tällä kertaa kohdaltani väliin. Olisipa ollut taas tosi kiva tavata kaikkia, mut ehkä sitten ensi kerralla :D
Pitäkää te muut lystiä munkin puolestani!!

9 kommenttia:

Maija kirjoitti...

IIK miten ihanaa! :) Sivupöytä on hurmaava, lipasto niiiin kaunis, verhot oikein sopivat... siis KAIKKI on tosi onnistunutta! Meillä täällä on entistetty entinen pappila, nykyinen pitopalveluravintola, ja noista kuvista tulee se mieleen. Tyylikästä!

Merja kirjoitti...

ihana ihana ihana!!!tosi kaunis huone!

Liimis kirjoitti...

Oikke huva tama! Lipasto ja puolipyöryläinen pöytä on ehkä parhaat, vaikka on nuo kaikki tuolit ja soffatki kyllä upeita ja sermi ja... Tämä on kyllä pakko saqada joskus nähdä livenä!

anja kirjoitti...

Sinä ootkin laittanu tuulemaan, kalusteita tulee kuin tyhjää vaan! Hieno huone :D

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa! En voi olla ihmettelemättä aina vain uudestaan taitoa, tyyliä ja nopeuttasi!
iita78.vuodatus.net

hannajaleijona kirjoitti...

Ooh ja aaah! Minä ihailen kovasti taitoasi valita oikea mies ;o), vaikuttaa nääs varsin näppärältä tämä armastus. Olette kyllä yhdessä saaneet mahtavan nopeasti aivan mielettömän kaunista aikaiseksi.

Nanna kirjoitti...

No vautsi vau! Ihan mielettömän hienolta näyttää! Synkistellään yhdessä kohtaloamme kun jäädään Tampereen reissulta kotiin...:( Tehdään lauantaina jotain tosi kivaa!

Liimis kirjoitti...

Anteeks nyt, mutta on pakko vielä huokailla tässä, kun huomasin nuo ikkunoitten aukaisutsydeemit. Niin pööfekt!

Maarit kirjoitti...

Voi, nyt te olette molemmat sitten MINIHUIPPUJA! Ihanuuksia toisensa perään :)