perjantaina, elokuuta 08, 2008

Jättienkelit :)

Ruusuvuoren Kartano se seistä jököttää tuossa vieressä, mutta en pääse jatkamaan sitä ennenkuin vanerikuorma läpsähtää nenän eteen. Piti läpsähtää toissapäivänä, eilen ja viimeisin tieto on että tänään. Joo, ja lehmät lentää.

Kostoksi olen sitten istunut ja ommellut. Ihanaiset pienet naiset, jotka minua yrittävät kasvattaa samalla kun kasvavat itse, ovat jo moneen otteeseen alati kiihtyvimmin äänenpainoin vaatineet isoja enkeleitä. Ajattelin sitten että täältä tulee enkeliä!!Pituutta näillä kolmosilla on reilut 110cm. Kahdelta puuttuu vielä siivet...täytyy varmaan jokin lakana pistää päreiksi :D


Edelleen palaan siihen Ruusuvuoreen...ajattelin ulkoverhouksen tehdä "tiilistä". Kumpi parempi: kananmunakenno vai hiomapaperi?

2 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Moi, Kauniita enkeleitä.
Mä tein Villa Täpliin ulkoverhouksen munakennosta tehdystä paperista, sitä voi käydä tiirailemassa blogista. Molemmissa vaihtoehdoissa on tod.näk. jokatapauksessa hirveästi työtä.

Piipa kirjoitti...

Komiat on enkelit, kertakaikkisen ihanat!!!
Kananmunakennoista minä tein muutamat "kivet" Känkkäränkän talon ulkovuoraukseksi.
Kuten Tiina sanoi, molemmissa on hommaa, sekä omat hyvät ja huonot puolet..munakennojen kerääminen voi olla tuskastuttavaa hommaa, jos ei ole leipomis intoa päällä, sekä niiden leikaaminen, maalaaminen asetteleminen yms. mutta ulkonäöllisesti kivan näköistä ja maksaa vaivan. Hiekkapaperista ei ole kokemusta muuten kuin katon kohdalta. Mulla ainakin tuli liiman kanssa niin sotkettua ja hiekkapaperistahan niitä ei niin vaan pyyhkäistäkään pois..en ainakaan suosittele talouspaperilla pyyhkimistä..hih! ;D
Kumpaan ratkaisuun päädytkään, uskon että luvassa on jotain todella upeaa!