keskiviikkona, helmikuuta 18, 2009

Edelleen puskien juurella

Ihme viherpiiperryskärpänen on edelleen pöristellyt minirintamalla. Minkäköhän nimisiä nuo puskat nyt olikaan..ihmeköynnös, anopinkieli vai hammas?, jotain pikkukukkaa, kiinanruusu, amatsoninlilja (yrittää olla, kukat epäonnistui täysin) ja jonkinlainen palmu. Siinäpä niitä. Luulen että nyt siirryn kaappikello-osastolle, ihan on semmoinen olo :D


9 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kevät tulee kukista päätellen:)
Ihanaisia ovat!!!

Vuokko kirjoitti...

Niin ovatkin. Ihania siis :)

Maija kirjoitti...

Tuo kauniiden kukkien paljous ihan mykistää! Miten olet sanut tuon palmunkin niin KÄSITTÄMÄTTÖMÄN oikean näköiseksi?!

Liimis kirjoitti...

Täällähän hortoilee joku noomi. Tulin tässä ihastellessani samalla huomanneeksi, että mun nukkikseenkin pitäs tehä lisää viherkasviksia. Tuommonen palmukin olis aika kähy. Jaa, pitikö lähtä kellariin...

Tuulia kirjoitti...

Määki olen suunnitellu kukkia. Paino siis sanalla suunnitellu. Ja katellu ohjeita. Nämä on kyllä hienoja. Teeppä se kuappikello niin katellaan sitten sitä :)

Susanne kirjoitti...

Siis näähän on kaikki aivan mahtavia =)

Julianna kirjoitti...

Kauniita kukkia, ja sinäkö väität, ette osaa kasveja tehdä.... Mitähän näistä sitten tulisi jos osaisit? ;)

Auliina kirjoitti...

Kiitos teille muruset. Joskus vaan ärsyttää tosi paljon kun ei kertakaikkiaan näppäryys riitä tekemään sellaisia kuin ne mielikuvissaan näkee...pöh.

Virpi kirjoitti...

Hienoja kukkasi, tunnistin kyllä! Vaikka tiedän kyllä tunteesi, että ei pysty eikä kykene, vaikka sielun silmin näkee mitä haluaisi tehdä. Mutta nämä ovat kyllä varsin onnistuneita, kauniita kukkasia!