torstaina, helmikuuta 19, 2009

Ruusuvuoren Jättikello

Nno nih. Lupasin kaappikellon. Täsä tuloo. Jättikello.


Juttuhan on semmonen, että aika usein haen sitä paljon puhuttua inspiraattiota netin suurista syvyyksistä. Kun nyt sitten tuonne ruokasaliin olen vähän sellasta kustavilaista henkeä hakenut, kuukletin hakusanan "kustavilainen kaappikello". Tommosen kellon kuva tuli. Korkeutta huikeat 235cm...taitaneet sen ajan immeiset olla tolokuttoman pitkiä (vaikka olen kyllä luullut asian olevan niinpäin, että nykyajan homo sapiensit olis pitempiä kuin muinoin). Tein kellon kuitenkin suhteessa samoihin mittoihin kuin 1:1 esikuvansa on. On se jätti. Näkeepähän naapurikin paljonko aikarauta tikittää...


Ruokasalissa se kyllä näyttää vähän pöhköltä. Niinku olis tulva sen tuohon nurkkaan tuonut. Taidampas ottaa sahan ja pikkuisen typistää :D :D

3 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

Komia on kello ja sopii paikalleen täydellisesti!!
Huoneessa on niin kaunis ja rauhallinen tunnelma, kellon raksutus kuuluu nurkasta ja huoneita pitkin kiitää lettipäinen tytön tyllerö, todella ihana kuva!!!

Herttanen kirjoitti...

Kertakaikkiaan on hieno "paremman wäen" ajan näyttäjä ; ). Ja upea on sali muutenkin, kyllä tuolla passaa vieraita kestitä.
Terveisin Hertta (kateudesta vihreä tällä hetkellä...)

Tuulia kirjoitti...

No niin, että semmosen tekasit. Aikasten on style tämäkin. On tainnu olla sulla työn alla jo pitempään :) Noita tuoleja mun täytyy ihastella kovasti!!