maanantaina, helmikuuta 02, 2009

Kaikenlaisia rutaisuja...

Armaat kerhokaverini saivat jo pikkuisen tuta sitä, ettei meitsin mineilyt nyt oikein ota onnistuakseen...joutuivat raukat kuuntelemaan tupinaani koko lauantai-iltapäivän! Keskeneräisen tuolin sekä lipastonrohjon kanssa hiipparoin kotiin ja sain kuin sainkin ne tehtyä valmiiksi asti.
Pikku-Helmi hyppäsi tuoliin pomppimaan ja samalla onneksi peittää pahimmat mokat..Lipastoon mallia otin Kath Dalmeny`n kirjasta Dollhouse Style. Sama kuin olisin tehnyt itse uusiksi koko kaavat, sen verran ihmetytti muutama seikka; miksi ihmeessä lipaston pohjan täytyy olla tollain kiemurainen, kun sitten kuitenkaan ovet ei ole? ei ne olisi passanneet heikostikaan!!! tai ainakin olisivat näyttäneet tosi tökeröiltä...Mä nyt tein oman lipastoni ovet voimapahvista, joten niitä pystyi vähän muotoilemaan kaareviksi... Päällislevyn mitat ovat liian pienet, ei sopinut oikein sekään...tai sitten mä en osaa lontoonlängvitsiä niin paljoa että osaisin mitata oikein...blaablaa. Huoh, siinä ne nyt kuitenkin on.

8 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Tosi kauniin mallinen lipasto! Ja myös nojatuoli näyttää oikein kauniilta! Kelpaa Helmin pomppia ;D

Tuulia kirjoitti...

Katohan ku oot rutassu aika näpsäkät vermeet! Style lipasto. Kannattas tuon Helemin olla varovainen ettei putua...

Taina kirjoitti...

Lipasto on todella kaunis ja sievä. Nojatuoli on ihana. Oletpa sinä ollut tosi ahkera :) Nukkekoti Jie

riSa kirjoitti...

Kauniita ovat, sekä tuoli että lipasto. :)

Liimis kirjoitti...

Kuuleppa ooppa ny hilijaa. Lipastohan on vallan hieno, ellei peräti upia. Ja tuolistaki saat panna tarkemmat kuvat, että seleviää ne virheet, en hoksaa nimittäin mitään...

Marja kirjoitti...

Mitäs vikaa noissa nyt on? Ei mitään. Lipasto on nyt hyvän näköinen ja nojatuoli on niin ihanan raikkaan keväisen värinen!

Maija kirjoitti...

Ja noissa nyt ei ole mitää vikaa vaikka suurennuslasilla tiiraisi! Mutta ymmärrän kyllä että ottaa päähän kun joutuu tekemään kaavat alusta kun toivoisi sentään kirjassa olevan kelvolliset teko-ohjeet!

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, samaa mieltä toisten kanssa, ettei kannata vähätellä ollenkaan. Huonosta mallista huolimatta työsi ovat onnistuneet oikein hyvin...