keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2009

Skördeä korvien välissä!!

Ideoita olis vaikka lapiolla heittelis, aikaa ei eikä aloitekykyä!! Jotenkin tuon puvustusrutistuksen jälkeen on kohmeutta päässä, ei saa aloitettua mitään. Tartuinkin sitten koukkuun ja virkkasin liinan jonnekin. Koukku oli 0,4 ja lankana Guttermanin näpinläpisilkki :D
Tulitikkua ei tästä talosta löytynyt vaan läpimitta tällä liinalla on about 14 cm. Tuo värisävy on mitä omituisin...rullassa näyttää ihanan lilahkolta...liinana sitten omituisen epämääräiseltä, kuten usein valkopyykki!!!!

Jatkampas tässä kohmeen sulatusta ja skörden raapimista ja koitan päästä ruotuun. Kartano melkeen tyhjillään tönöttää!!!!

8 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Kaunis liina!

Mäkin aloin niin tohkeissani ja itseluottamusta tulvillaan virkata tässä yhtenä päivänä... tulos ei ollut kovin hieno :( Kun ei osaa niin ei osaa.

Vuokko kirjoitti...

Siitäpä tuliki nätti liina :)

Eliisa kirjoitti...

UPEA!! Jos jaksat virkata toisen, ostan sen sulta! Miten ihmeessä sä ehdit??? Heh, ehkä mun aika menee täällä muiden tekemisiä ihaillessa... Mies vihjaisi jotain eilen, että jäkappin leivontamargariinit on vanhentuneet :) Ei ole eukko aikoihin leiponut....

hannajaleijona kirjoitti...

Ooh ja aah! Malttia nyt! Mikä kamala kiirus on saada tupa täyteen? Sittenhän sinne ei enää mahdu mitään... Tuo liina todistaa, että aloitekykyä on kyllä ja aikaakin on jotenkin järjestetty... ;o) Ihana!

Tuulia kirjoitti...

Noko vähä tuli style tuuki! Pistähän ittes ruåtuun ny. Tee vaikka Svedulle kolttu jos ei muuta!

Taiju kirjoitti...

Voi miten kaunis liina, laskeutuukin niin kauniisti!

Liimis kirjoitti...

Kyllä on. Ja lattia myös.

Maija kirjoitti...

Minäkin täällä huokailen ihastuksesta! Ei sinulta ainakaan kärsivällisyyttä puutu kun olet tuollaisen tehnyt! Eikä näköjään aikaakaan, sillä sitäkin tuohon on kulunut. Enkä kyllä oikein allekirjoita sitä aloitekyvyn puutettakaan. Eikä tuo ole omituisen värinenkään vaan kauniin lila, ainakin mun näytöllä. Jotenkin me ollaan näköjään tänään melkein kaikesta eri mieltä - paitsi siitä että sinulla on paljon tosi hienoja ideoita!