tiistaina, maaliskuuta 04, 2008

Hiirihukka ja Kilahtanut Kaakki

Hiirulaiset Noora ja Nirppu ovat vikkelää väkeä. Toissa viikolla valmistuttuaan ne vähän aikaa pyöriskelivät tuossa keittiössä ja katosivat!! Niitä etsittiin monenlaisin etsintäpartioin tuloksetta.

Kunnes tänään lopettelin Kilahtaneen Kaakin tekoa...ketäpä ilmestyikään pöydän ääreen kurkkimaan! Kaakki-polo, yksinkertainen kun on, hirnahti riemusta ja änkeysi syliin samaan kuvaan. Tällainen hiihtis-tiistai meillä :)

9 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Ihania hiirulaisia, pupuja, kana ja heppaliini!

Anonyymi kirjoitti...

Kaik o aivan liian ihania...
:D

Piipa kirjoitti...

IIIhhania!!! Olet tehnyt uskomattoman paljon ihania Tilda hahmoja!!!

Minna kirjoitti...

Iiik, tuo heppa...tytär ihastuis kans tosissaan jos näkis tuon. On armoton heppahullu. Ai hitsi, pitäsköhän tämän räppäkäpälän yritellä ompelutöitä, hmmm...
Saako kysyä, mistä kirjasta kaavat on?

Auliina kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)
Minna, hepan kaavat löytyypi Sew Pretty Homestyle-kirjasta. Taitaa olla sama kuin Tildas hus-kirja :)

Maarit kirjoitti...

Siis aivan mielettömiä tildailuja! Sinulla taitaa olla jotkut ihme sormet, kun kaikki muuttuu kauniiksi käsissäsi. Ja varsinkin nuo rautalankajutut, niitä jaksaa ihailla aina vaan uudelleen ja uudelleen. Mutta oli mulla asiaakin oletko menossa Tampereelle la vai su? Olis kiva tavata!

epe kirjoitti...

Kävinpä kommentoimassa tuonne Ardeith:kin äsken. Minuakin kiinnostaisi tuo Oulun seudun nukkekotikerho, mutta parina seuraavana viikonloppuna lähipiirissä on tiedossa "armottomia synttäribileitä". Onko siis niin, että yksi swappi-väkertely per kerholainen riittää, eikä niitä tarvi olla esim 20?... Ja jos ei rahkeet kertakaikkiaan riitä,niin ei tarvi "tuliaista" olla ollenkaan askarreltuna?

Virpi kirjoitti...

Ihanaa Auliina! Voi vitsi tuo heppa on jotakin aivan uskomattoman ihanaa! Rakastan kaikkia leluhepoja ja sinun kaakkisi on aivan hurmaava! :O)

Tupuna kirjoitti...

Upeita ovat kaikki!