maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Tampereen messuilla :)


Ihana viikonloppu on nyt takana päin. Paljon kaikkea ihanaa tarttui mukaan...viimeinkin sain myös ne himoitsemani Tarun nuket! Kaikenkaikkiaan katseltavaa oli niin paljon, ettei välillä oikein tiennyt minne olisi silmänsä asettanut :)
Marian ja Esan pöydän liepeille ei ollut lauantaina juuri mitään asiaa, niin kansoitettu oli pöydän edusta! Samoin Doloreksen pöydän juttuja näki vain vilaukselta toisten olkapäiden väleistä :) Sunnuntaina sitten pääsinkin jo kosketusetäisyydelle...Ja se olikin menoa sitten... ;)
Tilda-juttuja tietty piti ostaa...en voinut vastustaa mitenkään tuota ompelulaatikkoa...enkä kankaita...enkä nauhapakettia...enkä kynäpenaalia...
Tuttuja kasvojakin vilahteli mm. Nanna ja Outi. Luulen nähneeni myös Loten ja Tuulan, mutta tajusin vasta jälkeenpäin että mistä kasvot olivat niin tutun oloisia!!!
Reissu oli ihana ja anoppi oli mukavaa matkaseuraa. Hänestäkin tuli muuten äiti jälleen :)
Yksi Leppismummin ihanista vauveleista muuttaa anoppilaan asumaan!

5 kommenttia:

Raparperit kirjoitti...

Ihanuuksia on tarttuny sun matkaan !

Lotte kirjoitti...

Voi Auliina, sun olisi pitänyt tarrata hihaan kiinni! Olisi ollut hurjan mukava tavata! Ihania aarteita sun mukaan on kyllä myös tarttunut. Tarun nukkejakin heti oikein kunnolla...

Leppismummi kirjoitti...

Hei Auliina,
oli tosiaan mukava saada sinullekin kasvot ja jutella hetki.Messut oli minullekin tosi mukava kokemus, mutta kurjaa siinä mielessä, että en ehtinyt tutustua muiden tarjontaan kunnolla. Alas en ehtinyt ollekaan, mutta sen verran ihanaa siellä oli, että toistekin lähden mukaan.Mukavilta kuulostaa sinun ostoksesi.

maarit kirjoitti...

Kivoja tuliaisia löysitkin messuilsta. Olisi kiva nähdä nuo nuket lähempänä....

Minnimari kirjoitti...

Hienoja löytöjä teit. Minäkin ostin kauan toivomani Larissan kristallikruunuaihion. Nyt vain tarttis löytää sopivat helmet siihen. Meinaatko sähköistää sen? Ilmeisesti johto täytyy vain kierittää siihen putkeen kiinni.