maanantaina, maaliskuuta 17, 2008

Tunnustusta :)


Sain Lotelta E-tunnustuksen...ja aina olen yhtä hämmästynyt näistä tunnustuksista...itse en varmaan osaa oikein arvostaa omia räpellyksiäni :) Kiitos tuhannesti Lotte!!
Itse ojennan tämän tunnustuksen Rauhaniemen Kristiinalle. Hiljaista on hänen blogissaan ollut viime aikoina, mutta joka päivä silti käyn siellä kurkkaamassa :)

2 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Voi hyvät hyppyräiset - että minulle!!!! Aivan tässä herkistyy, kun niin jotenkin liikuttaa mieltä tämä tunnustus. Ja kun minulla on ollut blogissani vielä nyt joulun jälkeen kaiken lisäksi täysin hiljaistakin erään projektin vuoksi. Aivan ihanaa on kuulla, että kaikesta huolimatta vierailet Rauhaniemessä edelleen. Virtuaalikaffellekaan en nyt voi sinua Auliina kutsua, kun talon kaikki huoneet on nyt tyhjillään. Kyllä, TYHJILLÄÄN! Huhtikuussa laitan taas kaikki paikoilleen ja toivottavasti pikku hiljaa alkaa jotain uuttakin syntyä...Paljastaisin muuten salaisuuteni, mutta osa sukulaisistani vierailee blogissani, joten projekti on tarkoitus tulla heille yllätyksenä.
Kiitos vielä kerran antamastasi tunnustuksesta. Arvostan sitä todella paljon, ja tietäisitpä, kuinka tämä lämmittää mieltäni. Kiitos, Auliina!

Auliina kirjoitti...

Voi, mitäköhän siellä oikein tapahtuu?? Nyt kyllä tekisi mieli olla kärpäsenä katossa :)
Ole hyvä vaan Kristiina, ilo on kokonaan minun :)