maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Ihanat nuket


Edellisen postauksen kommenteissa oli Maaritilta kaino pyyntö saada nähdä kuvaa nukeista lähempää. Tässä he nyt poseeraavat Villa Ardeithin parvekkeella. Minulle oli yksi toiveiden täyttymys saada näitä Taru Astikaisen valmistamia nukkeja. Täytyisi nyt vaan hommata kunnon kaavat pukuihin...ei mitään päälle liimattavia vaan oikeat kunnon vaatteet täytyy olla!!!
Yksi kuitenkin jäi puuttumaan...pieni lettileenatytteli...aivan oman tyttäreni oloinen nukke...sen kun vielä saisin, niin olisin ikuisesti nukeista hiljaa :)
niin että jos jollakulla pyörii nurkissaan ylimääräinen...voisin ostaa pois kuleksimasta...Taru tekee niitä lettileenapikkutyttönukkeja jouluksi...en kyllä jaksa uskoa että joulumarkkinoille pääsisin...höh.

5 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

Ihania nukkeja, itsekin yhden Tarun nuken onnellinen omistaja :)
Ja muutkin messuostokset ihania!!!

Maarit kirjoitti...

Moi Sääli kun ei tavattu :( Mutta eiköhän se joskus järjesty! Ihania ostoksia ja nuket ovat kyllä meikäläisen seurueen serkkuja, upeita. Ja kyllä e lettileena teille vielä tiensä löytää... usko pois!

Tupuna kirjoitti...

Kiva, kun messureissu oli antoisa:)
Kyllä on mukavaa hommaa tiedossa, kun nukeillesi värkkäät vaatteita:)

Lotte kirjoitti...

Auliina, kunniamaininta sinulle blogissani :o)

Chrisse kirjoitti...

Tarun nuket ovat kyllä upeita. Yritin saada hänen nukkejaan muutama vuosi sitten, mutta se ei onnistunut silloin. Jospa minäkin olen jonain päivänä sellaisen nuken onnellinen omistaja :)