maanantaina, marraskuuta 10, 2008

Ensimmäinen huonekalu!

Eilisen isänpäivän kunniaksi päätin mineillä koko päivän! Isä saapi viettää laatuaikaa lasten kanssa ja minä leikin Kartanon rouvaa...No, koko päivää en kuitenkaan saanut kulumaan tämän keittiöön sijoittuvan kaapin kanssa...

Vaan montakohan vuotta olen jo harrastanut nukkekotitouhuja? Ja aina puusta huonekaluja tehdessä samat virheet!!! On se kumma, että sama juttu päästä pakenee joka kerta: maalaa kalusteen osat ensin ja liimaa vasta sitten!!! Kauniisti tuolta nyt sitten liimatuhrut näkyy!! Ärsyttää!!! Kai se on sitä, ettei malta odottaa maalin kuivumista, pakko saada kaluste kasaan pian!! Tyhmästä päästä kärsii koko kaappi. (paljon huutomerkkejä) blaablaablaa...


Balsasta nyhersin kaapin ja onnistuin saamaan aikaan myös aukeavat laatikotkin. Miljoonasta eri akryylimaalinjämästä sekoittelin ihmeellisen ruskean värisävyn...lievällä metallihohteella höystettynä näköjään! Pitäisi varmaan haaliutua Osmo-kauppaan että saisi kauniimmat väripinnat (onko tollasta sanaa olemassakaan?)
Kaappiin laitoin viime maaliskuun markkinoilta ostamani astiaston ja Etelän hetelmältä saamani ihanat pyyhkeet. Ensimmäinen RuusuvuorenKartanon keittiökaluste on valmis!!

10 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Äläs nyt vähättele, katsoin kuvan suurennettuna ja todella hyvältä näyttää!!! Upea kaappi!! Astiat ovat suloisia.

Lotte kirjoitti...

Eliisan kanssa samaa mieltä... ei saa olla liian armoton itseään kohtaan ;) Kaunis kaappi ja astiasto sopii kuin nenä päähän!

Heli kirjoitti...

Todella hieno kaappi!
Kuinka paksua balsaa käytät?

Heli kirjoitti...

Todella hieno kaappi!
Kuinka paksua balsaa käytät?

Qii kirjoitti...

Upea kaappi! Ihailen aina kaikkien tekeleiden yksityiskohtia ja niitä riittää tuossakin kaapissa.

Anonyymi kirjoitti...

Sievän kaapinhan oot tehny!
Osmo-kauppaan kannattaa mennä :). Mää oon ihan hurahtanu niihin vahoihin. Ne haiseeki nykysin niin hyvälle, vaikka pitäs hyvin tuuletetussa tilassa niitä käsitellä. No, mää aina liesituulettimen alla maalailen.

Taiju kirjoitti...

Kaunis kuin mikä tämä kaappisi, minunkin seuraava tekeleeni keittiöön pitäisi olla astiakaappi! En kyllä millään löydä tästä mitään vikaa.

Piipa kirjoitti...

Täydellistä jälkeä jälleen kerran! Kaappi on todella kaunis ja astiasto myöskin!!!

Auliina kirjoitti...

Voi Teitä..kiitos kommenteistanne. Tahtoopi olla niin, että itsellä kaikki mokat hyppää silmille niin räikeästi...kiitos kaikille :)

Auliina kirjoitti...

Ai niin Heli, yleensä käyttelen huonekaluihin 3mm balsaa :)