sunnuntaina, marraskuuta 02, 2008

Pikkurouvien lauantai

Eilen kokoonnuttiin Puuhalaan Pikkurouvien kerhoiltapäivää viettämään. Nojatuoleja paikalle pääsivät värkkäämään Nanna, Epe, Jaana, Taina, Tuulia, Outi ja Chrisse. Välillä luulisi askartelun olevan melkoista tuskien taivalta, mitä tulee kerhossa kajahtavien manausten määrään...

Oman tuolini ohjeen otin DollsHouse&MiniatureScene-lehdestä. Alkuperäisesti tuoli olisi verhoiltu nahalla, mutta päädyin kuitenkin kokeilemaan kankaista versiota.

Vähän ikävästi röpsöttää kankaan reunat, seuraavaan tuoliin kokeilen eri tavalla tuota verhoilua. Tuolissa kököttää swapissa saamani Chrissen taidokkaasti kirjoma pikkutyyny.

Tässä vielä kaikkien swappiin tekemät tyynyt. En kertakaikkiaan jaksa muistaa mikä oli kenenkin tekemä, mutta oma tekeleeni kököttää tuolla alakulmassa oikealla. Tuohon tyynyyn kirjontaohje löytyy Pamela Warnerin kirjasta "Miniature embroidery for the victorian dolls`house".
Kiitos taas mukavasta seurasta Rouvat. Kahden viikon päästä tavataan :)1 kommentti:

Chrisse kirjoitti...

Piti tulla kurkkaamaan miltä sinun tuolisi näyttää valmiina. Se oli pelkkänä runkonakin niin hienon näkönen. Kaunis siitä kyllä tuli. Minulla on muuten sama lehti, ja jemmassa ois aika sopivaa nahkaakin. Tehtäiskö seuraavaksi vaikka nahkatuoli. Ai miten niin tuskaa ja manausta, touhuhan oli niin niin leppoisan kivaa ja suoraan sanoen rentouttavaa askaretta.