lauantaina, marraskuuta 22, 2008

Vuoleskelua ja palikkalaatikko

Eilenillalla istuskelin palikkalaatikon vierellä ja tarttuipa siinä käteeni askarteluveitsi ja palanen balsaa. Aikani vuoleskelin, ei mitään hajua mitä olisin alkanut tekemään. Yhtäkkiä tajusin että olin huomaamattani vuoleskellut keinutuolin selkänojan yläosan!

Siitäpä sitten patistelemaan Armastus sohvanpohjalta ylös, ulos autotalliin hakemaan perinteisenmallista kiikkustuolia. Meillä kun keinuja on kaksi, toinen on se jousimalli joka on nyt käytössä ja toinen, tää -ainoaoikeakiikkutuoli-, on autotallissa odottelemassa aikoja parempia (siis sitä ettei lapsukaiset-ihanaiset vedä ympäri sen kanssa kun keinuvat). Joka tapauksessa se nyt kököttää keskellä keittiötä, siitä katselin mallia kun miniversiota kasasin...

Tuhrukuvia, muttei näillä valoilla tän kummempia saa...pikkuinen on siinä sylissä :)Ja sitten omassa ympäristössään Kartanon keittiössä. Vain kiikkuja puuttuu ja Kissa!!


Kaveriksi nysväsin vielä pikkukaapinkin jollekin seinälle, Marian kaapeista mallia otin.
Tää taitaa tietää nyt virkkaushommia, pitäähän kiikussa olla ne kuuluisat isoäidinneliöt...
12 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Oi kuinka kaunis kiikkutuoli! Täydellinen, ja kaappi myös!

Toivottavasti saat kiikkutuoliin pian kiikkujan ;D

Tiina kirjoitti...

Vitsi hieno hieno, pikkukiikku on ihan esikuvansa näköinen ;o)

Qii kirjoitti...

Kateellisena katselen minikiikkustuoleja. Ihailen suunnattomasti teitä, jotka osaatte sellaisia tehdä. Sinunkin tuolisi on aivan ihana.

Piipa kirjoitti...

Wautsi!!! Uskomattoman kaunis kiikkustuoli, kyllä sinulla on taito hyppysissäsi ja kaappikin todella ihana!!!

Nanna kirjoitti...

Jaahas, tällaisia tälläkertaa!
Oot sinä melekonen, kiikkustuoli on kyllä niin fiini ettei paremmasta väliä ja nuita Marian kaappeja oon itekki suunnitellu plagioivani joku kaunis päivä ;)

chrisse kirjoitti...

On nyt meleko rajallisia nää blogivierailut yo-juhlia valmistellessa. Mutta pitipä tulla kurkkaamaan ja aattelin vähän lohdutella, kun ilmeisesti sadattelet sitä, ettet päässyt markkinoille. Minä en sattuneista syistä ehdi edes paljon harmitella koko asiaa. No, lähdemme sitten ensi vuonna.
Niin, että ihan huomaamatta teit tommosen kiikkustuolin. Minun piti aikani tuijotella sitä, että tajusin sen olevan tosissaan mini. Taidokkaasti olet tehnyt sen samoin kuin kaapin. Astiakaappi taustalla on komee. Hienosti olet osannut lohdutella itseäsi :)

Tuulia kirjoitti...

Ylisanoja ylisanoja!! Aivan herkku kiikkustuoli!

Julianna kirjoitti...

On kyllä aivan täydellinen keinutuoli ja kaappi on kaunis myös!

Taina kirjoitti...

Aivan ihana kiikku tuoli ja mahtvan kaunis kappi. Olet tehnyt tosi hienoa työtä :) Tuli ihan mieleen entis aika, kun Isällä oli tuollainen musta kiikku kotona ja se aina illat kiikku siinä.

Anonyymi kirjoitti...

Älyttömän hieno kiikkustuoli!

t. Linnea Villa Linneasta, joka ei osaa taas käyttää Google-tiliään :/

Aino kirjoitti...

Täältäkin saat osaksesi ihailua ja suitsutusta. :) Ei mulle vaan ole tullut mieleenkään ruveta itse tuollaista kiikkua tekemään, saati sitten että se syntyisi tuosta noin vain vuoleskellessa...

Heli kirjoitti...

Jotkut tekee mitä osaa ja jotkut mitä haluaa! Ja sinä Auliina olet niitä joka tekee mitä haluaa ja hyvällä menestyksellä!