lauantaina, marraskuuta 15, 2008

Lipilaaraamista ja pipertelyä...

harrasti PikkuRouvat kerhossansa tänään. Varsinaista teemaa ei tällä kerralla ollutkaan, jokainen piperteli jotakin omaa tuotostansa: Taina askarteli kasvien osia, Tuulia paakasi kakkuja, Epe pisteli mattoa, Nanna rakenteli pöytää nukkekotiin ja Liimis tuunaili ja rakensi nukeilleen sänkyjä. Jaanakin oli mukana, mutta kun tässä mietin, mitä hän teki niin...sujuvasti kyllä juteltiin, hänen swappipakettiaankin hypistelin, mutta...No pääasia että hänkin oli mukana :) Itse pistelin kanssa mattoa muun räpätyksen ohessa.

Kuvia emme ottaneet muusta kuin swappitavaroista. Aiheena oli asusteet tai vaihtoehtoisesti materiaalipaketti. Minä sain Nannan paketin joka on kuvassa äärimmäisenä oikealla. Pakettiin kuuluu punaista ja ruskeaa merinovillaa, voimapahvia, helmiä ja pieniä kulkusia.
Eilisen illan hömppäohjelmaa kuunnellessani tein pikkutytölle yöpaidan ja pienelle pojalle seiloripuvun. Niistä sitten arvottiin kumpi lähtee swappiin. Pojan puku päätyi lopulta Nannalle.

Semmoisia hommeleita. Ja tuo lipilaaraaminen tarkoittaa porisemista. Siis turinointia. Puhumista :)

3 kommenttia:

Julianna kirjoitti...

Hauska lueskella aina sinun tekstejäsi ja varsinkin sanavalintojasi -saa hyvälle tuulelle. :) Nuo lasten vaatteet ovat ihanat,varsinkin tuo pojan merimiesasu!

Tuula kirjoitti...

Enpä ollut pitkään aikaan täällä käynyt, ja vähän kateellisena ihastelen kaikkea, mitä olet saanut aikaan. Itsellä on nyt niin paljon muita kiireitä, että joulukalenterit on melkein ainoita minijuttuja, mitä olen moneen viikkoon ehtinyt tehdä.

Ihmettelen aina, miten ihmeessä te jotkut saatte tuosta balsasta mitä hienoimpia kalusteita aikaan - minun käsissä se on semmoista höttöä, että ei moinen onnistuisi.

Auliina kirjoitti...

Kiitos Julianna ja Tuula! Balsan työstämisessä on varmaan yksi tärkeimmistä asioista mahdollisimman terävä työkalun terä, olkoon se sitten askarteluveitsi tai mikä tahansa. Se ei sitten "revi" balsan reunoja röpöläisiksi kuten tylsä terä tekee.