perjantaina, helmikuuta 06, 2009

Perjantaiksi pöytä :D

Ehkä on vähän hölmöä esitellä jokaikinen huonekalu erikseen, mutta en mä malta odottaa koko huonetta valmiiksi asti että pääsen esittelemään.. :D



Tänään sain valmiiksi ruokasaliin pöydän. Pitäisi varmaan tuoliurakka aloittaa seuraavaksi...huh huh..

Mukavaa viikonloppua kaikille! :D

10 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Mullakin ruokasali saa kaikessa ootella tuolejaan. Määpä katon löytyykö sulla niihin joku hyvä ohje (miel. helppo myös). Pöytä on ainakin style!

Kii kirjoitti...

Komea kalusto on tuloillaan...

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava pöytä!! Ja onneksi et malta jättää siihen,että huone olisi kokonaan valmis! Niin kiva on käydä katsomassa tekemisiäsi ja ihastella. kuvassa kun on vähän tavaraa,niin pystyy keskittymään niihin yksittäisiin paremmin. :) Todella upea pöytä kyllä, ja sohva myös!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on pöytäkin! Musta on ainakin ihanaa, jos joku viitsii esitellä jokaisen erikseen, koska silloin pääsee nakemään monta yksityiskohtaa ikäänkuin ihan läheltä. Kun koko huone tupsahtaa yhtäkkiä valmiina eteen, siitä ei millään saa irti kaikkia ihania yksityiskohtia. Lupaa vastedeskin jatkaa näin ;D

Anonyymi kirjoitti...

Onpa mielettömät huonekalut! Sohva on henkeäsalpaavan kaunis ja nyt olet tehnyt sille aivan yhtä upean parin. Odotan jatkoa innolla!
Kiva kun esittelet nämä yksi kerrallaan niin näistä voi nautiskella monta kertaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä kuin Julianna ja Lotte: kiva nähdä näitä erikseen, älä nyt ihmeessä odottele ensin kaiken valmistumista..!Hienoja mööpeleitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Samoin minä.On mielenkiintoisempaa seurata projektien etenemistä kuin vain katsoa valmis lopputulos. Upea pöytä samoin kuin sohva.

Anonyymi kirjoitti...

Komea ruokasali on tulossa kalusteista päätellen :)

Susanne kirjoitti...

Blogissani odottelisi pieni muistaminen =)

Anonyymi kirjoitti...

Upea kalustepari! Wau!
Mustakaan ei ole yhtään hölmöä esitellä valmistuneita kalusteita erikseen! Jatka vaan samaan tyyliin. Mielellään näkisin kuvia vielä enemmänkin ;)