tiistaina, maaliskuuta 17, 2009

Mistä näitä postauksia oikein tulee?

Tässä tämän päivän kolmas( vaiko jo neljäs!!) postaus...pitäisköhän jo rajoittaa? Mutkun näitä vaatteita valmistuu ja Kartanon väki tahtoo esittäytyä, niin mikä siinä auttaa?

Tässä siis Kartanon eteisessä seisoo Kerstin Brandt. Kerstin on Brandtien tyttäristä vanhin, kohta jo täysi-ikäinen. Kerstin opiskelee pääkaupungissa ja on pian ylioppilas! Suunnitelmissa olisi sen jälkeen suunnata kutomakouluun. Tiedä vaikka valmistuisi aikanaan käsitöitten opettajaksi kaupunkilaistytöille!Kerstinin juuri alkaneen pitkän lukuloman kunniaksi koko Brandtin perheen naisväki valokuvattiin.Anna Sofia on erittäin iloinen kolmesta terveestä ja kauniista tyttärestään!


Hmph. Joku ihme valoilmiö taas tunkee noihin mun kuviin niin, että näyttää Kerstinkin suorastaan hohtavan.... Pöh.

4 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Voi hurja tätä sun tahtiasi! Vaatteet on niin kauniita ja sopivat niin hyvin nukeille! Ihana valokuva perheen tytöistä :)

HoO kirjoitti...

Ei tässä voi muuta kuin päätä puistella kun katselee tahtiasi - kuinka hurjan paljon saat aikaan kauniita vaatteita! :)

Piipa kirjoitti...

Huh hurjaa on tämä vaatteitesi valmistuminen! Todella kaunis tuo Kerstin paita!

Nanna kirjoitti...

Ootpa pistänyt täpinää töppösiin...tai no ainakin neulalla koreasti! Ihan mahtavia kolttuja! Mistä saisin itekki aikaseksi nuihin tekstiilihommiin? Mistähän johtuu että kotosalla teen mieluummin rakennus- tai muovailujuttuja...:)