maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Osulan kaupalta pikkusen etelään...

Suomennetaan tässä nyt sen verran että ainakin meilläpäin ennenvanhaan sanottiin Osuuskauppaa Osulaksi, taitavat nyttemmin olla s-marketteja...

Siis Osulan nurkalta etelään sijaitsee meikäläisen näkökulmasta miljoonakaupunki Tampere, jonne piti tietenkin taas tilaisuuden tullen junalla sytkytellä. Kyllä siinä maalaistytön(tollon?) nuttura vilahti aika vinoon, kun sellasen hulinan keskelle tupsahti...neljän ruuhkiin Tampereen rautsikka-asemalle!!

Reissun pääasia olivat tietenkin Taikasormi-messut! Oi voi sitä kaikkea ihanaa, mitä sieltä löysin ja mitä sinne vielä jäi...Ehkä parasta antia kuitenkin oli tavata blogeista tuttuja ihmisiä, mielelläni olisin rupatellut pidempäänkin, vaan onhan se sellasta kaaosta...Niin että terveiset kaikille, oli ihanaa tavata!! Toivottavasti vielä tavataan uudestaan!!!

Kaikenlaista sitä mukaan tarttuikin....tuon aamupalan tuolla tein kyllä tänään jollekin lapsistani, en tuonut sitä etelästä :DDoloresin Krizzeltä shoppasin metallijutskia, pitsejä ja nauhoja tietty ja viimeinkin sain hyppysiini tuon Tacky wax`in. Eipä kohta enää kolise nukkekodissa astiat hyllyiltä :D

Wooperilta tietenkin astioita :D


Nää kaiffarit huuteli mun perään Tarun pöydästä ja sainpas sitten vielä irtojalkaterätkin hommattua yhdelle aiemmin saamalleni nukelle, jolta ne puuttuivat.


Ja sitten tää... voi itku että tää on suloinen! ja sekin vaan tahto mun mukaani... eihän tällasia raitakisuleita voi vastustaa!!! Ja kettu vieköön, mä tyhmä jätin sinne Hannan pöytään sen valkoisen seropin...sekin raukka sieltä haukahteli ja mä vaan menin pois...mä näin siitä untakin!!! kaheli mikä kaheli...


Marian ja Esan pöydän luona hengasin moneen kertaan, ja aina sieltä jotain lähti mukaan :D
mm. Reutteria, työkaluja ja liimaa sekä kudontakehys. Jospa saisin muutaman maton aikaiseksi...Mukava viikonloppu oli ja niin sitä vaaputtiin kotiin kuin vanhat varekset...varpaat ja nilkat ruhjeilla kaikesta siitä kävelemisestä. Mutta silti lähtisin uudestaan vaikka heti :D :D

7 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Rietas ku oot tuota väksiäkin ostanu:( Kylläkäit mua tympii, mää oon täälä vaan pirtisä räkiny ja aivastellu taudin kynsissä.... Eikä parane millään...olispa jo lauantai!

Merja kirjoitti...

kuolen kateudesta,,,nuo nuket...en varmaan ikinä pääse livenä kattomaan tarun pöytää...onnea ihanuuksille!

Eliisa kirjoitti...

Oli tosi kiva nähdä sua Auliina. Olisin minä pidempäänkin rupatellut, mutta piti yrittää pysyä Minnan ja Kirsin esittelyvauhdissa :) Olin aivan surkea siinä.

Ihania ostoksia olet tehnyt. Kyllä noiden takia kannatti junalla Tampereelle puksuttaa. Tampere on kyllä ihnateellinen sijainniltaan näille nukkekotimessuille!!

Maria kirjoitti...

Oli niin kiva tavata taas ja nyt hiukan pidempäänkin kuin viimeks :) Koita parannella se koipes nyt!

hannajaleijona kirjoitti...

Morjens! Mä yritin sua lähestyä jo jonkun listan kautta, mutta lienee väärä osoite tai eri ihminen. Täällä olisi yksi valkoinen karvakasa, joka toivoisi kovasti pääsevänsä sinne rähjästämään paikkoja, eli laitatko minulle postiosoitteesi hannameronen at hotmail.com, jotta voin laittaa sen sinulle. Tämä on tämmöinen kiva blogi -lahja vaikka, kun tykkään tavastasi tehdä minejä ja kirjoittaa ja blogisi on superkiva.

Piipa kirjoitti...

Oli mukava tavata ihan livenä ja juttua olisi taatusti piisannut enemmänkin :) Monta miniä ja ihanuutta jäi vielä saamatta. Tuota taxyä piti meikäläisenkin hommata ja sitä vesi ainetta...no sitten ensi kerralla :)
Todella ihania nuo Tarun nuket!!!

Lotte kirjoitti...

Kylläpä sulle(kin) tarttui mukaan kaikkea kivaa! Kiva, että löysit nyt tuolle "vanhalle" nukellesikin jalat ;D

Ihan mahtavaa oli kyllä tavata :)