torstaina, maaliskuuta 12, 2009

Onks tukka hyvin ja näkyykö kello?

No kukas tää nyt sitten on? Jonkinsortin solttupojasta nyt on näköjään kyse...

Ja kukkapuketti (Heidiltä, toim.huom.) kainalossa...milläköhän asialla mahtaa mies kulkea?

Kyseinen nuoriherrahan on Kerhart Keitlin-Koskinen, Nanneksi kutsuttu. Nanne on liittynyt armeijaan saadakseen hienon puvun, sotiminen ei niinkään kiinnosta. Kuitenkin nyt on käynyt käsky että sotisopaan on sonnustauduttava ja hankkiuduttava naapurimaan rajalle kyttäämään ettei vihulaiset tule ja syö sekä naisia että lapsia.-On kait se ilmoja pidellyt, tuumii Nanne Ruusuvuoren väelle ruokasalin ovella. -Mitä se sopottaa? utelee Selma huonokuuloisena pöydän päästä...
-Koitas nyt Sirkku rauhoittua, eihän se ole kuin naapurin Nanne, johan sinä hänet tunnet, moitiskelee Anna Sofia.

-Niin kun minä tässä ajattelin kun on se..tuota noin...tuolla yläkerrassa. Joo, pakkasta pitelee kovasti. Ja ajattelin tässä kosaista sitä teidän Siviää. Niin juu, rintamalle tässä täytyy lähteä, on se niin kova juttu kun perunat uhkaavat tuolta maakellarista viedä, mokomakin parasiitit!! Niin että missäs se Siviä...-Kamala, täytyyhän niitä perunoita toki puolustaa. Onnea kovasti matkaan sitten vaan sinne perunakellaririntamalle. Samoin sille toiselle rintamalle..Onneksi tajusit jättää ne pelottavat aseesi jonnekin muualle, etkä raahannut niitä mukaasi.


-No en kai minä kosintareissulle miekkaa ja pyssyä mukanani tuo! Jos nyt tässä vaikka kupposen teetä saisin enimpään hermostukseen...
Kuka on Nannen sielunkumppani Siviä? Suostuuko Siviä Nannen kosintaan? Onko Nannella hikiläiskät kainaloissaan hermostuksesta? Vapiseeko puntti? Onko tukka hyvin ja näkyykö kello?
Tämä ja paljon muuta selviää seuraavassa jaksossa, huippusuosion saaneesta blogisarjasta "Nannen viemää". Eikä siinä vielä kaikki!
Tilaa samaan sukusarjaan kuuluvat edelliset tarinat: "Vain muutaman nekkutikkarin tähden" sekä "Tanssii Fray Chekin kanssa". Kaikki tämä vain ysiysi!!!

8 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Kyllä näille sun jutuille saa nauraa ihan kippurassa! No, mutta asiaan. Olet tehnyt hienoja vaatteita uusille nukeillesi. Istuvat niin hyvin omistajiensa päälle.

Anonyymi kirjoitti...

No hauskaa oli kyllä mullakin.En ole aikaisemmin huomannutkaan,että täällä stoori lentää..blogisi on mulle sen verran uusi.

Lotte kirjoitti...

Voi ihme näitä sun juttujasi :D :D

Upean puvun sait miekkoselle ommeltua! Ihan mahtava! Mä en tykkää surulisista lopuista, että kyllä kai nuori pari saa toisensa, jooooooko???

Aino kirjoitti...

Jihuu mitä saippuasarjaa! :D

Upeat on kyllä vaatteet. Mä täällä tuskailen mummun ja vaarin vaatettamisen kanssa. Jotkut kaavat olis ihan kivat, ilman niitä on aika iso kynnys aloittaa...

Merja kirjoitti...

Voi hyvänen aika...tää mies on kyllä komeampi kuin yksikään saippuasarjan ukko!Uskomattomia vaatetuksia ja huisia tarinoita!odotan jännittyneenä jatkoa,miten kosioretkellä käy!

Piipa kirjoitti...

Tarina oli oikea aamun piristys ja jännittyneenä seuraan miten kosijalle käy :)
Vaatetus on todella upea!!!

Marcelle kirjoitti...

Just tän takii en seuraa töllöttimen sarjoja, kun täällä on paljon mielenkiintoisemmat jaksot menossa :) Puvustua ja lavustuskin on paljon taidokkaampaa kuin siellä töllössä...

Susanna kirjoitti...

Toivottavasti uusi jakso on katsottavissa jo huomenna... eihän sitä muuten pärjää!