keskiviikkona, maaliskuuta 25, 2009

Nyt ei Johanin varpaita palele!

Yllätyksekseni sain Ainolta ihanaa yllätyspostia eilen. Kuoresta löytyi aivan suloiset pienet minisukat (oikeat kantapääkavennukset ja kaikki!!!), läjä nahkaa sekä villashaali, arvatenkin Selmalle vanhoja luita lämmittämään.


Nahanpalasiin liittyy selvästikin haaste ryhtyä suutarin hommiin. Koskaan en ole kenkiä nukeilleni tehnyt ja tämä aihe kyllä rupesi kiinnostamaan kovasti. Saapa nähdä kuinka käy... :D


Johan on erittäin tyytyväinen uusiin lämpimiin sukkiinsa!! Passelit just :D


Sopisikohan näistä kengistä yhdetkään Johanin jalkaan? Vaikkapa nuo punaiset vinkkelit (huopatossut)? :D :D

5 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Rietas kun oot saanu komiat sukat! Nyt vaan suutarinhommiin, ei nuo vinkkelit taida Juuhhanille passata.
Mua ihan itkettää kun kaikki vaatettavat ihania nukkejansa. Mulla kun ei ole kuin tuo Svedu, jolla on se yks kolttu ja joka yrittää ehtiä joka kauppaa hoitamaan :( Voi itku ja viserrys!!

Aino kirjoitti...

Hyvä että sukat sopivat! Tsemppiä vain suutarinhommiin - se on hauskaa vaikka voikin olla vähän hankalaa. Vinkiksi, että seuraavassa nukkekotiyhdistyksen lehdessä saattaisi olla asiaan jotain apua by Lotte, jos olen tulkinnut pikkulintuja oikein. :)

Hitsi kun mua nauratti tuo Tuulian Svedu... :D Voi raukkaa, ei ole sillä helppoa.

Merja kirjoitti...

Ihastuttavat sukat oot saanut!mun täytyy varmaan kans kerjätä pappilaan parit sukat,niitä kun saivat papitkin palkakseen ennen muinoin.Hyvä joka tapauksessa,että haaveileva isäntä sai sukat jalkaansa!
ja kyllä se mullakin kohta tulee itku näitten ihanien nuken vaatteiden kanssa yhdessä jos toisessakin blogissa.osaan kyllä ommella,mutta nuo miniompelukset tuottaa päänvaivaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Auliina! Minulla on sulle postia blogissani.

Merja kirjoitti...

Samalla asialla liikun kuin edellinen viestin kirjoittaja...myös minun nukkisblogissani on sinulle tunnustus :)