maanantaina, maaliskuuta 23, 2009

Selma Loviisa

Niin se vaan sai Selmakin kolttunsa päälleen, vaikka hetken jo ajattelin että pitäköön yöpaitansa! Vaan kun Selma korkeahkosta iästään huolimatta on kuitenkin Ruusuvuoren kuningatar, niin pakkohan se on säädylliset vaatteet välillä ainakin saada päälleen.


Selma on kuitenkin leninkinsä suhteen kapinallinen, ei halunnut mustia kauluksia ja kalvosimia...valkeeta pitsiä piti olla ja mitään vanhojen muorien tykkimyssyjä tähän päähän ei tule!! Tästä kyllä vielä keskustellaan Selman kanssa...vaan katsotaan nyt.

-Tarviikos se Priitu nyt kaapista mitään? kyselee Selma heilutellen avaimia käsissään. Jokaisella itseään kunnioittavalla Kartanon rouvalla on nippu huushollissa tarvittavia avaimia hallussaan.
-Ei kiitos, kyllä mulla ny on kaikki mitä tarviin, lausahtaa Priitu.


Niinpä sitten voi Selmakin liittyä pitkänokkaisten kerhoon ruokasaliin ja vaikka tassilta sokerpalan läpi ryypätä kunnon kaffet.

7 kommenttia:

hannajaleijona kirjoitti...

Eipä olisi uskonut. Selma oli niin vakuuttava siinä yöpuvussaankin, mutta nytpä vasta auktoriteettiä kasasi tämä asu. Älyttömän kaunista käsityötä!

Maria kirjoitti...

Kyllä on kaunis puku Selmalla! Ja ai että kun herkkuja tilannekuvia!

Piipa kirjoitti...

Mielettömän ihana ja niin arvovaltaisen tyylikäs vanha rouva! Upea tuo toiseksi alimmainen kuva, ihan voi kuulla astioiden kalinan ja avainten kilinän!

Anonyymi kirjoitti...

Rouva on saanut arvonsa mukaisen asun! Onko sinulla valmiita kaavoja, vai aivan itsekkö mallit kehittelet?

satu/iita78

chrisse kirjoitti...

Nuo sinun tekemäsi asut ovat aivan IHANIA! Selma Loviisa näyttää todellakin kuningattarelta.

Merja kirjoitti...

Selma on aivan kuin Niskavuoren emäntä!upea ilmestys mustassa puvussa ja tuo avainrengas----ihana kokonaisuus!
Huomasin vasta,että meillähän on nukkekaimat,sulla on mummoSelma ja mulla tyttöSelma ;))

Auliina kirjoitti...

Kiitos kovasti mukavista kommenteistanne :)

SatuIita: Enimmäkseen kaavat tulee omasta päästä, mutta esim. Nannen "asepuvun" kaavat ovat kirjasta "Sewing Dolls` Clothes", toisinaan taas muokkailen samaisen kirjan kaavoja :D

Merjuska: No kappas vaan, niinpäs onkin :D ja sit vielä Brandteja löytyy lisää Chrissen blogista...sen huomasin vasta aikojen päästä :D